Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2007, 05:08 PM   #6 (permalink)
üç_gömlek
Üsteğmen

Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İçimde ki boşluğu doldurabilecek bişey var mı bildiğin?

Alıntı:
artemis Nickli Üyeden Alıntı
İnsan kendini nasıl anlatır?Nasıl tarif eder tam anlamıyla bilmiyorum ama tamda durduğum yerden başlasam herşey yeterince açık olur herhalde.Ben hayata karşı insanlara karşı hep güvensiz biriydim ve hala öyleyim.İncinmekten çok korktuğum için çoğunlukla kimsenin uzattığı eli tutmaya cesaret edemedim.En coşkulu mutluluklarda bile kendimi üzecek birşeyler bulurum.Sadece kendimi üzmekle kalmaz etrafımdakleride üzerim bu halimle:(Genelde insanların beni mutlu etme uğraşlarını boşa çıkarırım.Kendimden nefret ederim.Yaşamayı sevmem.Uzun yaşamak düşüncesi bile benim için işkence gibi.Yapılan yanlışları silemediğim için,unutamadığım için beni kıran kişiyi affetmem de mümkün olmaz.Bunu değiştirebilmeyi ne çok isterdim oysa.Şimdilerde daha fazla zorluyor bu duygu beni.Bundan kurtulmayı hiç istemediğim kadar çok istiyorum.Birde şu içimdeki boşluğu doldurabilmeyi...Öyle bir his ki; kendimi hiç bir yere,hiç bir şeye ait hissetmiyorum.En mutlu anlarımda bile bunun burukluğunu yaşıyorum.Beni mutlu eder diye istediğim bir çok şeye sahip olduğumda daha da dibe vuruyorum:("Belki budur diye" düşünüp, beslediğim ümitlerin hepsi çöpe dönüşüyor sonunda.Bir gün bunu değiştirebilmek en büyük isteğim.Birilerine güvenmek,bir yerlere ait olmak,içimde ki boşluğu doldurup kendimi bir bütün gibi hissedebilmek.Buraya da bu nedenle üye oldum zaten umarım birbirimize destek olarak tüm sorunlarımızı hallederiz
artemis sitedeki arkadaşlarla en kısa zamanda istediğin noktada olacağından kuşkum yok.kimseye güvenmemek bazen iyi birşey inan bana.ben de herkese güvenirdim eskiden.ama olması gereken şeyin güvenilecek ve güvenilmeyecek şeylerin neler olduğunu bilmek.bu siteye girmekle aslında değişmeye başladın sen.buraya çekim yasasıyla geliniyor genelde.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla