Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2007, 08:55 PM   #15 (permalink)
üç_gömlek
Üsteğmen

Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: çekim yasasısını nasıl çekersiniz

Alıntı:
yıldızlar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
degisen sadece okulun son gunundeki o sabirsizca  bekleyisden biraz sonra kurtulup ; beklediginiz  o guzel  yaz tatiline cikacak olmanizdi...
oysaki ikisi arasindaki fark sadece dakikalardi. ..

Bu cümleye daldım gittim çünkü bir süre önce hissettiğim şey tam olarak buydu. hatta bir arkadaşıma anlatırken "sanki o gece cumaymış da yarın yaz tatili başlıyormuş gibi uyudum" diye anlatmıştım. Ve ben böyle hissettikten bir süre sonra sabırsızlıkla beklediğim şey oluverdi. hem de benim istediğimden daha iyi bir şekilde.

bunu gerçekleştirmek için bilinçaltımıza nasıl düşünmesi gerektiğini öğretmek gerek. ben bunu o zaman yaparken belki bilerek yapmadım ama artık işe yaradığını biliyorum. Umarım bunu hep hatırlarım.
bende çocukken daha farklı şeyler hissetmiştim.mesela evdeyim bir kanepede oturuyorum.sıkıldım ve koltuğa geçtim.15-20 saniye sonra kendime ben buraya ne zaman geldim diyordum.gerçekten de.ya da diyelim markete birşey almaya gidiyorum.mesafe 200 metre.o 200 metreyi yürürken beynimde sanki aylardır yol yürüyormuş gibi his olurdu.şimdi yok ama 5-6 yıl öncesine kadar hissetmiştim bunları.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla