PETEK DİNÇÖZ sizce ne demek, PETEK DİNÇÖZ size neyi çağrıştırıyor? *
BURADAKİ YAZILANLARIN HEPSİNİ KINIYORUM.
.PETEK 'İMM YARDIM MELEĞİM.SEN YOLA DEVAM ET.ALLAH SENİ KÖTÜ İNSANLARDAN GÖZLERDEN KORUSUN(AMİN) ..KISKANANLAR ÇATLASINNNNNNNNNN
bu kadına dicek biişi bile bulamıyorum,yazık çok yazık.oysa ki bi bilse sevgilisi olmasa o bir hiç.aman kıssım adamı elinde sıkı tut,kaçarsa bi hiç olursun alimallah,yazık ya...
Bir de Shakira'ya klibini göndermiş bu.Shakira izlememiştir bile eminim.Yanlışlıkla izlediyse de kı.ıyla gülmüştür.
Sevgilisi magazinci olmasaydı yüzüne bile bakılmazdı bunun.Sevgilisi sayesinde övülüyor her yerde,sesinin iğrençliğinden,at gibi suratından ve tipinden,rüküşlüğünden ve boya küpü hallerinden hiç bahsedilmiyor.Arkası sağlam olduğu için herkese kafa tutabiliyor ama kimse ona birşey diyemiyor.
kendisine uyuz gidiyorum ama şunuda eklemekk lazım burnuna yaptırdığı estetik çok yakıştı ne kadar nefret edersem edeyim bu onun burun estetiğini en güzel taşıyan insanlardan biri olduğunu dağiştirmio
PETEK DİNÇÖZ hanımefendii! ablamız yaşında hepimizin ben şahsen 15 yaşındayım benim işçin öle! televizyonalrda gördüğümüz bir insanın içini hiçbir zaman bilemeyiz belki çok iyidir...belki de çok kötü kimse bilemez! ancak yakınları,arkadaşları kötü yorum yapmaya gerek yok ayrıca çok güzel bir hanımefendi kendisi havalıysa da güzelliğinden havalanıyordur ki acayip bir güzelliği var belki biz sanatçı olduğu için dikkat çekmesini önlüyoruz ama lütfen onun için öyle demiyelim bilemeyiz ki başka insanlar hergün gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirirken o hanımefendi can beyle kaç senedir beraber bunu unutmayalım!
sexy şempanze
bir insan bu kadar aptal oalmaz
resmen vücudunu pazarlıyor ekranlar da,
bize vücut değil sanat lazım
zamanında sanat bunu çok yapmış, şimdi de bu sanat yapıyor
zeka yaşı ile göründüğü yaş arasındaki farkı merak etmişimdir hep [img]/images/smilies/smile.gif[/img]
gereksiz ayrıntı
Kaynak:Antropoloji Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |