Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2009, 09:54 PM   #1 (permalink)
bluemoon24
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart BABALIK TESTİ sizce ne demek, BABALIK TESTİ size neyi çağrıştırıyor?

*



yoğurdum ekşi değil, gaz yapmaz. o yüzden karın ağrısından korkmam.







ınsallah kımse yaptırmak zorunda hıssetmez kendını







Şüpheli hamilelik yada doğan da yapılan bir test yapılmaması dileğimdir yakın bir arkadaşımın başına geldi sonuç pozitifti ama yaşananlar o çocuğun durumu anlatılmaz







Güven kaybı....







Aaa bak çok küsel bi konuya değinmiş bu 'Nedir' i bulan arkadaş.Çünküü, bu durumu en güzel anlatamıyacak bir kişi varsa o da benim.neden mi? henüz baba,baba diye paçalarıma sarılacak bi çocuğum yokda ondan...Ammaa, illlaki bir şey açıklamam gerekiyorsa? O zaman Meşhur 'küçük Emrah' a sorulmasını tavsiye edebilirim ancak...=0))))







taxi 3 filmindeki bir sahne çok komikti...benim karım 8 aylık hamile seninki kaç aylık dendiğinde...



2 çizgi hamile [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))







bu test çıktı, iki tarafta tırstı....iyi ki çok ucuz değil, yoksa çok canlar yanacak! ...- )) ..Pp







bu ne ya eğer bi adam babalığını kabul ettmiyosa zaten adam omamıştır böyle bi testin bile olması utanç verici değil mi sizce keşke herkez adam gibi adam olsada böyle bişeyin telaffuzu dahi geçmese







Kaynak:Antropoloji

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla