Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2007, 07:07 AM   #1577 (permalink)
yakamoz
Yüzbaşı

yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:
25emel Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar sitemizin sevgili kedisi ile konuştum bugün şimdi ankarada tetkikler için hastanede meme kanser teshisi kesinleşmiş sanırım alacaklarmış tek gögüsü,ameliyat günü belli deil henüz. fakat güzel haber metastas sozkonusu deil super ( bilmeyenler için metastas hastalıgın vücud yayılımı demek) birde rahminde myom tesbit edilmiş ondan da biopsi alınmış.kanserle bir alakası yok merak etmeyin.bu ayrı bir durum bakalım neler olacak hayırlısı... pisimbatın morali çok iyi hastalıga karsı meydan okuyor resmen konuşma boyyunca espiriler havada ucustu. tabii en cok o yaptı hepinize cok selamı var
Emelcim mesajı şimdi gördüm inan çok ama çok üzüldüm. Görüştüğünde bizdende selam söyle ve tedavisini hiç aksatmasın lütfen birde mutlaka bir psikologlada iletişime geçsin. Ne kadar doğru bilmiyorum ama malesef türkiyede 3 kadından birini buluyormuş bu olmaz olası, pisimbatım paşanın kızı sitemizin catstarına acil şifalar diliyorum bir an önce iyileşmesi için dua edeceğim.
sevgilerimle...

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla