Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2007, 04:59 PM   #10 (permalink)
keops
Moderator
Abdullah Canıtez

keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart Ynt: KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜ

sevgili arkadaşlar teşekkürleriniz için mineettarım
atakan bey bizim günlüklerimiz sıradan mı demiş??
ben bu sıradışı olayını anlatayım isterseniz.... sıradışı düşünme teknikleri diye bir seminer almıştım sevgili melih arattan
dedim günlüğün ismide sıradışı olsun ne olabilir derken bu aklıma geldi
bu haftada zaman yönetimi semineri aldım celalettin kandemirden
bizim okulun işletme ve ekonomi klubü düzenliyor birer günlük seminerler oluyor ama faydalı deneyimler kazandırıyor
eh öğrendiğimiz bilgileri paylaşmaya devam
bu erkek arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum şu günlerde karşı cinsle uyum problemleri konusunda
ben önceden tipik bir beta erkeğiydim sonra zamanla alfa erkeği modelinin insanlarla iletişimde en iyi duruş biçimi olduğunu öğrendim ve iletişimim 180 derece değişti
amerikada karşı cinsle nasıl etkin iletişim kurulacağını öğreten çok sayıda kitap ve seminer var
özellikle speed seduction ismiyle geçiyor
her zaman söylerim ...yaptıklarınız bir işe yaramıyorsa başka bişey yapın diye
şimdi alfa erkeğinin özellikleri ile ilgili makale ve yazılar koymayı düşünüyorum
bu yazıların iki yararı olacak ilki erkek arkadaşlarım iletişimde etkili olmayı öğrenecek
ikincisi bayan arkadaşlar bu benim tipim değil ama ondan hoşlanıyorum dediği erkekleri daha iyi tanıyabilecekler
bu arada zayıflama programına son hız devam
şimdi 3,5 kiloda sabitlendi bakalım
kilo verme telkini fiks dinliyorum bunun yanında hayal gücüm sağolsun hiç yanımdan ayrılmaz
ve günde 40-50 kez hiç iştahım yok diyorum
zayıflamak isteyen arkadaşlar 1 hafta boyunca hiç iştahım yok telkinini 40-50 kez tekrar ederlerse 1 haftadan sonra iştahlarında azalma olduğunu fark edecekler
bu telkinin daha hızlı etki etmesini isteyenler gevşeme tekniklerinden sonra ya da otohipnoz seanslarında tekrar ederlerse daha hızlı etksini gösterir
şu vizeleri bir atlatayım daha uzun yazacağım...
hepinize sevgiler burada olduğum için mutluyum

keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla