Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2007, 07:09 PM   #16 (permalink)
keops
Moderator
Abdullah Canıtez

keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart Ynt: KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜ

BU teknikler kültürden kültüre değişmez çünkü kadının savunmasız tarafına içgüdüsel benliğine hitap eder
üster türk olsun ister alman fark etmez
ama uyguladığınız ortam çok önemlidir..
sosyal ortamlarda bu becerilerinizi geliştirmelisiniz
birçok arkadaşımla denedik,gözlemledik ve uyguladık işe yarıyor gerisi boş kim ne derse desin?
ve denemek isteyen arkadaşlar sonuçları paylaşsınlar
isteyen dale carnegie tarzı metotlarda deneyebilir ya da doğal olmaya önem verebilirler
ama aldığı sonuçlara bakmak lazım kimi ne kadar etkileyebilmiş
benim burada bahsettiğim modeli uygula ve sonucunu gör derim ve alacağın kitabın altına yazılan yorumlara bak
ve mutlaka dene
sonuçları gör
bilgi ve deneyim sahibi olmadan genellemelerle konuşmak yerine deneyimlerle konuşmak gerekir
ayrıca iletişimin 2 aşaması vardır
çekim ve rahatlık aşaması
önce istediğiniz kişiyi kendinize çekmelisiniz sonra rahatlık aşamasında sizin dediğiniz sevgi v.b kavramlar devreye girer
ama çekim aşamasında dikkati çekip öne çıkmanız lazım
bunun yoluda etkin stratejiler kullanmaktan geçer
ayrıca gerçek bir usta yazılan şeye saygı duyar
bu arada hayal abla bir makale koydum ama kısaca alfa erkeği baskın tiptir ama bu kadir inanır modeli değil sevimli ve ukeladır bunlar bilgili kültürlüdür esprilidir
çaktırmadan dediğini yaptırır.
firlama tiplerdir geneli
sağı solu belli olmayan deli dolu tipler
çevrenizi gözlemleyin bana hak vereceksiniz

keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla