Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2007, 11:50 PM   #62 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU

Alıntı:
ferya Nickli Üyeden Alıntı

"Bu gun sadece Sevgiyim..
Kendimi evrenin muhtesem Sevgisine aciyorum ve beni tamamen doldurmasina izin veriyorum, beni tamamen doldursun, Sevgi ile dolup tasayim ve bu Sevgiyi Dunyaya akitayim..
Ben Sevgiyim.. Tamamen Sevgiden yapildim ve sadece Sevgiyim.. Sevginin iyilestirici gucunu icimde hissediyorum.. Kendimi Sevgi olan Gorkem olarak gormeye baslarken, beni nasil guclendirdigini, kendime saygimi ve guvenimi nasil arttitdigini hissediyorum.. Sevgiyi Guc olarak tanimaya baslarken, gucumu nasil arttirdigini hissediyorum..
Kendimi derinden Seviyorum ve Saygi duyuyorum ve bu Sevgiyi baskalarina da veriyorum..
Ben tamamen Sevgiyim.. BEN' im.. Ve oyledir.

Yollariniz Sevginin Isigi ile aydinlansin..
harikasın.. tebrik ederim seni...