Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2007, 01:38 AM   #314 (permalink)
balkan
Teğmen

balkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 41
28 Mesajinıza toplam 168 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
balkan will become famous soon enoughbalkan will become famous soon enough
Standart Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Alıntı:
ELİF-81 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba sevgili günlüğüm ve dostlarım,
bu yazılarımı kendi özel günlüğüme yazdığım gibi yazıyorum aynı ve geçmişte yazdıklarıma şöyle bir baktım da gerçek bir günlük gibi bütün yaşadıklarımı yazmış ve yansıtmışım.

Bir aradan sonra yine burdayım ve gerçekten çok özlemişim bu siteyi.Hayatın karmaşasına,yoğunluğuna dalıp gidiyoruz.Çalışıyorum,yoğunum eskisi gibi kendimi dinlemeye,duygularımı ölçmeye vaktim kalmıyor , uykusuzluktan da eser kalmadı, evde olduğum dönemlerde ise uykusuzluk çekiyordum,olumlamalarım sayesinde tam da dile getirdiğim şartlarda bir işe girdim ve devam ediyorum. Hayatımda olmasını istediğim asıl hedefim ise, gerçek ruh eşimi bulup yeniden bir aile kurmak, sevgi , huzur , mutluluk ve paylaşımı karşılıklı olarak bir ömür boyu yaşamak, biliyorum ve hissediyorum dileğimin gerçekleşmesine az kaldı ve hayat arkadaşımı bekliyorum sevgi dolu kalbimle.Tam olarak aradığım kişiyi bulabilmiş değilim hala o özel kişi bu yoğunluğun ve kalabalığın içinde bile karşıma çıkmadı , biliyorum bir gün ansızın işte tamam bu o, benim beklediğim özel kişi dediğim biri çıkacak karşıma .

Hayat mı öğretti , telkinler mi bilmiyorum fakat kendimi çevremdeki insanlardan daha farklı görüyorum, onlar kadar ve eskisi kadar kırılgan değilim,olaylara, farklı fikirlere tahammülüm var herşeye rağmen gülümsüyebiliyorum , büyüdüm büyüdüğümü hissettim ben ve olgunlaştım kendime güvenim ve sevgim sonsuz
sevgili Elif, ben buraya yeni üye olduğumda sizin bu siteye biraz uzak olacağınız yazısını okumuştum, şimdi de ben size hoşgeldiniz diyorum
hayatınızdaki olumlu olayların daim olması dileğiyle sevgile kalın