Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2007, 01:30 PM   #12 (permalink)
balkan
Teğmen

balkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 41
28 Mesajinıza toplam 168 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
balkan will become famous soon enoughbalkan will become famous soon enough
Standart Ynt: SECRETTEKİ KAYIP PARÇAYI BULMAYA DOĞRU

Alıntı:
keops Nickli Üyeden Alıntı
Geçen haftalar çekim yasasının eksik parçası adlı kitabı okudum
orada çekim yasasının sırrını sevgi olarak açıklamış
yani kendinizi başkalarını yaratanı sevmek
ve sevgiyi hissetmek için bir metot vermiş orada imgeleme ve olumlamalara dayalı
3 derin nefes alıp tanrının sizi sevdiğini,kendinizi sevdiğinizi ve sizin sevdiğiniz birini ve sizi seven birini düşünün
bunu gün içinde sık sık yapın
karşılıksız verme odaklı yaşayın
kitapta özetle anlatılan bu
çekim yasasının kaynağında sevgi var mıdır diye sorarsanız
ben geçmişte tezahür ettirdiğim zamanlar hatırlıyorum sevgiyle alakalı bikaç olaydan sonra çekim yasasının devreye girdiğini bu kitabı okuduktan sonra anladım
çekim yasası formülünüze ekleyin
sevgili keops,bu sevgi denen olgu gerçekten çok büyük bir sihir. ben the secret kitabını okuduktan sonra benim de anladığım duygu hep sevgi idi. bende bu sevgi mesajıyla çekim yasasını uygulamaya başladım. önce kendimde sonra ailemde ki değişmelere ben bile inanamıyorum. tek kelimeyle harika! birde beni olumlu ve pozitf insan yaptı. artık bunu alışkanlık haline getirdim.ben bu kitabı tek taraflı okudum yani benim sevgim aileme yansıdı ve benimle birlikte onlarda değişmiş oldu. şimdi çok mutluyum. bunları en içten samimi duygularımla söylüyorum. dediğiniz kitabı okuyacağım çünkü bu yolda yanlış adımlar atmak istemiyorum. artık hayatım böyle daha düzenli ve daha huzurlu ve rahatım. yaradılanı seviyorum yaratandan ötürü !herkesi çok seviyorum.
sizede paylaşımlarınız için teşekkür emek istiyorum