Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2007, 03:19 PM   #14 (permalink)
balkan
Teğmen

balkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 41
28 Mesajinıza toplam 168 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
balkan will become famous soon enoughbalkan will become famous soon enough
Standart Ynt: SECRETTEKİ KAYIP PARÇAYI BULMAYA DOĞRU

Alıntı:
jaunty Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
ailende ilişkin kiminle bozuksa ona, onu sevdiğini bildiren bir mektup yaz, her akşam odana çekil ve bu mektubu oku..on dakika falan..bak bakalım ilişkin nasıl düzelecek..ben annemle olan ilişkimi düzeltmeye çalışırken bu yöntemi kullandım..bir çeşit telepati kuruyorsun.bu şekilde..dene istersen..sevgiler
affetmenin yontemleri diye actigim bolumdeki anneyi ve babayi yada başka aile bireylerini küçülterek kalbine yerleştirme metodu da cok işe yariyor..
bende onu uygulamistim.
öncelikle bence en önemli olan değişmesini istediğimiz insani değiştirmek istegimizi birakmaktir.
bu muthiş bir sihir.bu ihtiyaci birakinca onlari sevgiyle düşünüp kutsamak ise son adim..
ve hedef olarak afirmasyon olarak şu cümleler

-ben ne olursa olsun annemi sevmek ve kabul etmek için kendime izin veriyorum
-ben annem ile yaşadiğim durumun adil ve ilgili herkesin en yüksek yararina olacak biçimde çözümlenmesine izin veriyorum..
-ben annemi kendi gelişim ve özgürlük surecinde sevgiyle desteklemek için kendime izin veriyorum..
bunlari içsel olarak sindirir ve okişiye sevgimi verirsek düzelmiyecek ilişki yok.

ve bu afirmasyonlar üzerinde çaliştim..tek tek..bu cumleleri ayri ayri kağitlara başlik olarak yazip
bu hedefi gerçekleştirmemin avantaji nedir?
bu hedefi gerçekleştirmenin dezavantaji nedir?
diye denemek için öylesine sordum..
ortaya cok ilginc sonuclar cıktı ve şaşirdim.. ve onlari da biraktim..
hala yapiyorum ve günden güne ilişkilerim gelişiyor..cok önemli adimlar atiyor..hafifliyorum.ileriliyorum..
aile bireyleriyle ilişkinin düzelmesi tüm ilişkilere ve hayata yansiyor.
bunlar bende işe yaradi..hemde cok..
sevgiler
sevgili jaunty, gerçekten doğru söylütorsunuz bizim içimizdeki koşulsuz sevginin yapmıyacağı hiçbirşey yok dediğiniz gibi ailedeki mutluluk bütün ilişkilerde olumlu yansıyor ailenin önemi toplumda önem açısından çok büyük. ve gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkür ediyorum. sevgiyle kalın