ADAMI ZORLA DELİ EDERLER sizce ne demek, ADAMI ZORLA DELİ EDERLER size neyi çağrıştırıyor? *
Kim giydirdi sırtımıza bu deli gömleğini yahu.?
kasıt,zorlamak,oynamak,duygularla oynamak,zihne girmeye çalışmak,ele geçirmek,zayıflığından faydalanmak,sinirleri zayıflatmak,incitmek,bilerek yapmak, sinir bozmak,hassas duruma getirmeye çalışmak,derinden vurmak,sınırları zorlamak,kişilikle oynamak,insanlık suçu,ağır incitmek,ağır tahrik,sabır taşını çatlatmak,ağır tahrip,bağlamak.ağır yaralamak.zayıf duruma düşürmeye çalışmak rencide etmeye çalışmak,çatlatmaya çalışmak,zihinsel tramva,
evet ederler...buralara uğrarsın karşına tesadüfen çirkinlikler çıkar dürüstlük ayaklarında vee...! ! !
olum adın reşit kendin söle kendin işit hesabı iki dakka laf dinlemeyen bebelere sinir oluyom çakacan ağzının üstüne bi tanee....(sinirlendim beeeeeeee alla alla)
falla istanbulda yaşayınca zor olmuyo.. [img]/images/smilies/smile.gif[/img]
Bak işte bu doğru! ! ! Bunun mesleği olsa türkiyede işsiz kalmaz walla
vardır öyle tipler..ne dersen de tıınnn [img]/images/smilies/smile.gif[/img]offf........
Aziz Nesin'in öyküler kitabıdır. Okuyup okuyup gülün...gülünsün diye yazıldı ya... farziyetinin gereği tartışılmaz olmasının yanında iman ve imanî hakikatlerin önüne geçirilmemelidir.
Kaynak:Antropoloji Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |