13-11-2007, 03:22 PM
|
#2 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: kızıderili kızıldereliler aşkı tanıdığında yaratıcılığıda tanırsın..
arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (ute kabilesi)
dünyadaki her şeyin bir sebebi vardır. her bitki bir hastalığı tedavi etmek için büyür. ve her insan bir görevle yaratılmıştır.
insanın gözleri öyle kelimelerle konuşur ki dil onları telaffuz edemez.
eğer herkes bir başkası için bir şey yaparsa dünyada ihtiyaç içinde kimse kalmaz. sadece bir kişiye yardım et! şimdiki usul bu değil ama inanıyorum, insanlar bu yolu öğrenecekler.
tanrıdan korkmayan insan kuvvetli değildir...
son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
her şey halkadır. her birimiz kendi hareketlerimizden sorumluyuz. hepsi döner dolaşır, bize geri gelir.
sevgi ile yorulmadan ilerleriz. sevgi ile, sadece onunla başkaları için fedakarlık yapabiliriz. ..
düşmanımı cesur ve kuvvetli yap! eğer onu yenersem utanç duymayayım. (apache kabilesi)
yaşlılık ölüm kadar şerefli değildir. yine de çok kimse onu ister.
yapmamız gereken: her şeyi eski sadeliğine döndürmektir, böylece bozulan düzenimiz yeniden kurulacaktır.
fakir olmak, şerefsiz olmaktan daha küçük bir meseledir...
yaşlılar konuşmaya başladığı zaman sessiz ol ve dinle...
dedikodu şeytan ile dama oymak gibidir.. bazen kazanırsınız ama çoğu zaman kendi oyununuzda tuzağa düşersiniz...
sevgilerle
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |