Alıntı:
üç_gömlek Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: keops Nickli Üyeden Alıntı
secretin filmini ya da kitabını bütünüyle inkar etmek yanlış
film eksikLİKLER VAR o eksiklikleri anlatmaya çalışacağım
şimdi bu konuda size açıklayıcı olması için örnekler vermek istiyorum.
secret filminin anlatmak isteyipte anlatamadığı olay şu
ben bunu formüle ettim
istediğini gerçekleştirmek=gevşe+ istediğini elde etmeyi engelleyici geçmişteki negatif anıları düşünce ve inanışları temizle+isteğini olmuş gibi hayal et+olmuş gibi hisset+gün içinde kendini olumlu hisset ve olumlu düşün ve sahip olduklarına şükret+akışa bırak+sezgilerini dinle+ve sezgilerin doğrultusunda harekete geç
işte tam formül bu
şimdi iyice açıklayalım..... bi kere istediklerimize iki şekilde ulaşabiliriz:bir bilinen yöntem çalış ve kazan örnek kişisel gelişim kitaplarında çokça örneği bulunan albay sanders örneği elindeki tavuk tarifini satabilmek için 1009 lokanta gezmiş....bu azim yolu
peki albay sanders çekim yasasına göre davransaydı ne olurdu
formülde yerine koyun...düşündü..inandı hissetti ve işte burası çok önemli sezgilerini dinledi ve içindeki ses doğrultusunda hareket etti ve girdiği 2. ya da 3. lokantada istediği tarifi sattı
böyle olabilir başka bir alternatifte şöyle
çekim yasasında şu çok önemli amacınız para kazanmak ise buna giden yolu düşünmeyin sadece sonucu hayal edin belki sanders secrete uygulasaydı tavuk tarifi satarak değilde bir iş adamıyla tanışıp ya da bir yarışmaya katılıp bu parayı kazanacaktı hangi yoldan gideceğini ise sezgileri belli edecekti...birde son olarak filmle ilgili yaratan sizsiniz gibi ifadeler elbette doğru değil...birde bu formülü tasavvuf odağına yerleştirin
İşte secretin kayıp parçaları bana göre bunlar
sorularınız varsa çekinmeden sorun beraber sırrı çözmeye çalışalım
YAZAN:keops
| keops paylaşımın için çok sağol.formülünü
istediğini gerçekleştirmek=gevşe+ istediğini elde etmeyi engelleyici geçmişteki negatif anıları düşünce ve inanışları temizle+isteğini olmuş gibi hayal et+olmuş gibi hisset+gün içinde kendini olumlu hisset ve olumlu düşün ve sahip olduklarına şükret+akışa bırak+sezgilerini dinle+ve sezgilerin doğrultusunda harekete geç
diye yazmışsın.çok güzel.ama burda "istediğini elde etmeyi engelleyici geçmişteki negatif anıları düşünce ve inanışları temizle" bunu nasıl yapacaktık hatırlatırsan sevinirim.suçluluk telkinini mi dinleyeceğiz yoksa?? |
geçmişi temizlemede suçluluk telkini işe yarar..
bunun yanında geçmişi yeniden istenildiği biçimde hayal etmekte etkilidir..geçmişteki negatif olayları bir yere yazarak bunları eft yada deep peat yapmakta etkilidir
nlpdeki time-line terapide bu konuda yardımcı olur bunun için iyi bir time line bilen nlp uzmanı ve terapist bulmak gerekir
yine nlpde kullanılan geçmişteki negatif anıyı silikleştirme metotlarıda işe yarar
bunuda nlpdeki alt biçemlerle yaparsınız
negatif anıyı film-renksiz-kendinize dışardan bakarak-resmi küçülterek izleyin
ya da direkt o negatif anıda ihtiyaç duycağınız kayanakları çapalayarak o anıya bu kaynakları aktararakta başarabilirsiniz
bunlar çok teknik konular ama iyi bir nlp kitabından bu konularda bilgi sahibi olup uygulamalar yapabilirsiniz