Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. elifim çok teşekkür ederim..deneyimini bizimle paylaştığın için..senin deneyiminin kitaplarda yazanlardan daha değerli olduğunu düşünüyorum..çünkü hepimiz tüm aşamalarda birlikteydik.. senin ismini vermekle vermemek arasında bocaladım bir an..sonradan bunu elif kendisi yazar dedim..ve yanılmadım..tekrar teşekkür ederim..yıllardır çekim yasası,bilinçaltının gücü, düşüncenin gücü dedik, şimdide aylardır secret diyoruz,birbirimize teorik bilgiler vermeye çalışıyoruz..ve bir yığın bilgi sahibide olduk..çok şükür..
bir şeyi dile getirmediğimizi farkettim..ne istediğimizi paylaşmadığımızı...çekim yasası, bilinçaltının gücü veya enerjisi..birbirine faydalı olacak insanları bir araya getirir..bizim sitemiz eften püften mesajların paylaşıldığı bir site olmadı hiç bir zaman..bizler havanda su dövmedik..herkes birbiri için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı..fakat geçen gün bir arkadaşımızla konuşurken şunu farkettim..çekiniyoruz...söylem aynen şu..ARKADAŞLARIM BUNCA İŞLERİNİN VE PROBLEMLERİNİN ARASINDA BİRDE BENİMLE UĞRAŞMASINLAR, ÜZÜLMESİNLER..
arkadaşlar uğraşalım, üzülelim, bu hiç önemli değil..ben nisan ayından beri başkasının dertleriyle ilgilenirken, kendi problemlerimin okadar çoğunu hallettimki..anlatamam..bu neden böyle oldu? neden ben sadece kendi problemlerime odaklı yaşarken çare bulamadımda..sizinkilere kafa yorarken çareler kendiliğinden geldi..İYİ YÜREĞİM İÇİN MÜKAFAT VERİLMEDİ BANA...sadece ormanın dışına çıktım..sizleri düşünürken çekim yasasını başlatan enerji serbest kaldı..demiyormuyuz..isteyin istediğinizin enerjisini zihninizde yoğunlaştırın..sonra kalkın..başka şeylerle ilgilenin ki enerji serbest kalsın istediğinizi size getirsin..enerjiyi yoğunlaştırdıktan sonra kalkıp bulaşık yıkamak çok bir fayda sağlamıyor..çünkü günlük rutin işlerimizi yaparkende problemlerimizi düşünüyoruz..dolayısıyla..enerji yine serbest kalmıyor..hiç bir şeyi tek başımıza halledemiyoruz..kendi kendimize problemlerimizi düşünürken çok fazla alternatif üretemiyoruz..ama paylaştığımız zaman bir çok alternatif olduğunu görüp, içimiz rahatlıyor sonrada çarelerin üzerine bilinçli bir şekilde gidiyoruz..denediğimiz bir şey problemimizi ortadan kaldırmadıysa..çokta üzülmüyoruz..arkadaşımızın söylediği aşka bir şeyi deniyoruz..
hiç bir şey sebepsiz değil..bizim burada bulunmamızda sebepsiz değil..ben kendi adıma söyliyeyim..depresyona çarelerimin tükendiğini düşündüğüm noktada girdim..ben bu kadar zeki, akıllı, pratik zekalı bir kadın olayımda çaresiz kalayım haa...işte bu noktada girdim depresyona..kendimi aptal gibi hissettim..oysa kendi içime kapanmayıp..isteklerimin enerjisini tanıdığım tüm insanlarla paylaşsaydım..her şey benim için daha kolay olacaktı..nisan ayından beri her şeyimi bu sitede paylaşmadım ama, çevremdeki insanlarlara anlattığım..her problemim için çok değerli öneriler geldi ve ben bunları uygulayarak..şu an sıfır problemli bir kadın olarak aranızdayım..
paylaşmak dertleri azaltır..sevinçleri çoğaltır..en azında yalnız olmadığınızı bilirsiniz..
elifim seni kutlarım..aslında çekim yasasını en başarılı bir şekilde sadece sen tatbik ediyorsun..bu şekilde davranmaya devam et en kısa zamanda yuvanıda kuracağından eminim..korkma yoğurt hep soğuktu..insanın içini serinletir..ferahlatır...hepinize saygılı sevgiler.. |