Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. İLETİŞİM TİTREŞİMDİR
iletişim konusunda , titreşimve duygularla iletişim kurmakta uzman olan annemden pek çok şey öğrendim..
yaşamımda ne zaman bir şeyler olsa ..iş konusunda bir sıkıntı, odaklanmakta zorluk yada negatif düşüncelere kendimi kaptırmak gibi, telefon çalar ve hattın diğer ucunda annem vardır. ona birşey söylemem gerkmez.o bilir !titreşimlere aşırı hassastır. o hisseder ve sezgilerini hisseder.
hiç birini düşünürken telefonun çaldığını ve o kişinin, sizi aradığı oldumu? o insanın düşünceleri, sizin bilinçaltınızla uyumludur ve siz zaman ve yer aracılığıyla onların titreşimlerini alırsınız..
titreşim ve duygu, iletişimin en somut formudur..ve uzmanlar, gönderdikleri sinyallerin, kullandıkları sözcüklerle, ses tonlarıyla ve hareketleriyle uyumlu olmasına dikkat ederler..
ilişkileriniz, geleceğinizdir..izin verdiğiniz ve onları besladiğiniz takdirde, sizi başarıya götürürler.
ORTAKLIĞIN GÜCÜ
1= Hiç kimse tek başına başarılı olamaz
2=olmak istediğiniz insanları, iş veya kişisel ortak olarak seçin..ve bir akıl hocası( danışman )edinerek işe koyulun..
3= uyum sağlamak ve derin ilişkiler kurmak için bilinç, bilinçaltı,ve fiziksel boyutlardaki iletişimi kullanın.
4= başarılı insanlar rekabet etmez,yaratırlar"
ORTAK GÜÇ
bir çift, pahalı bir ev gördüler ve beğendiler, evin pahalı oluşu onların cesaretini kırmadı..arkadaşlarıyla bir araya gelip kafa yordular..sonuçta, kısa sürede bir işten kazanacakları para ile geri ödeyebilecekleri,eş dost çevrelerinden aldıkları borçlarla peşinatı yatırdılar..hayallerindeki eve kavuştular..
yukarıda yazdıklarım bolluk yasaları adlı kitaptan yaptığım alıntılardır..bir örnekte benden..
evim ipotekliydi ve ödeme zorluğu içindeydim.bankanın bana verdiği tarih 30 eylül 2007 tarihine kadar borcun tamamını kapatamazsam evim haraç mezat satılacaktı..bu durmu kedi pisliğini saklar gibi herkesten saklıyordum..veya güvendiğim insanlara anlatırken sanki yarın çaresini bulmuşum ve problem önemli değilmiş gibi anlatıyordum..sonradan yaptığım yanlışı anladım..problemimi gerçek değerinden ne eksik nede fazla anlattım..eski aşim benim için kredi çekti borcu ödedi,ve en az altı ay banka kredisini kendisinin ödeyeceğini söyledi..amacı bu zaman dilimi içinde benim kendimi toparlamamı sağlamak ve madi imkanlarımı çoğaltmaktı..yukarıdada dediğim gibi paylaşım dertleri azaltır..sevinçleri çoğaltır..hepinize saygılı sevgiler. |