Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2007, 12:10 PM   #6 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

elif itiraf etmiş bende edeyim bari...

hayal ablamın bahsettiği ne istediğini habire dile getirmeyen vatandaş ta benim..

terzi kendi söküğünü dikemez miş hesabı gibi bende 8 aydır hummalı bir çalışmayla iş arıyorum...
görüşmelerim oluyo.. o oluyo bu oluyo ama bir türlü hayırlıyısıyla başlayamadım bir yere...

hata komikşeyler yaşamaya başladım... ben bir yere iş görüşmesine gidiyorum..
tam olarak ne istediklerini anladığım için başka bir arkadaşımı oraya yönlendiriyorum ve o orada işe başlıyor..

düm akşam dedim sevgili enerjilerim.. ben elçi olurum..
ama bunu bir işte çalışırken yapabilecek kudretede sahip olurum desteğinizle..

bu vesileyle enerjilerimizi birleştirme çalışmalarına bende ortak olmak istiyorum...
aramızaki aciliyet sırasını belirledikten sonra benim hayırlısıyla bir işe başlayabilmem içinde sizin güzel enerji desteğinizi alayım...

vermeyide almayıda bilmek gerekiyo.. çekim yasasının bu maddesini de uygulamam gerekli demekki..
beni dürttüğü için hayal ablama ve mesajımı okuyarak isteğimle ilgili titreşimleri yükseltecek olan herkese sonsuz teşekkürler..

oh bee rahatladım...
hayal abla biliyo size söylemedim ya kendimi suçlu gibi hissediyodum