Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2007, 02:08 PM   #10 (permalink)
balkan
Teğmen

balkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 41
28 Mesajinıza toplam 168 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
balkan will become famous soon enoughbalkan will become famous soon enough
Standart Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

sevgili hayal abla (size eğer mahsuru yoksa habla demek istiyorum) bir çocuk düşerde yerden kalmak ister ama yardıma ihtiyacı vardır ve o el gelir onu yerden kaldırır. işte bu büyüklüğü yapanların ellerinden saygıyla öperim. sizde benim için şu anda öylesiniz. insanlara yardım etmek benim yaşam prensibim olmuştur. son ayrıldığım iş yerindende diğer ve bana yapılan haksızlıktan dolayı herşeyi dile getirdim ve işten çıktım çünkü onlara siz ev geçindirmek zorundasınız siz konuşmayın dedim ve bütün sorumluluğu üstüme alarak konuştum ve o sinirle işten çıktım. ben çalışmayı çok seven bir insanım üretici olmak ve insanlara yardım etmek isteyen biri olarak ev bana dar geliyor. okuduğum bir kitapta hergün yeni birşeyler öğreniyorsan doğru yoldasın diyor bunu kendime alışkanlık haline getirdim ve çocuklarıma da hayata dair hergün yeni birşeyler öğretiyorum. öğrenmezsem ve öğretmezsem huzursuz oluyorum.

şimdi hayal ablacığım sizden birşey istiyorum

eşim emekli oldu ve 4 ortak iş açtılar ama iş daha faliyete geçmedi. personel olarak bende orda çalışmak isedim ama diğer ortaklar buna karşı çıktı. sebebi karı-koca aynı yerde çalışamazmış. bu duruma çok üzüldüm hatta yıkıldım. ben orda çalışmayı çok hayal etmiştim. ama yinede kim nederse desin orda çalışmayı kendime inandırdım.bu yüzden kendimi geliştirme konusunda boş durmuyorum. bilgisayar kursu, ingilizce kursu, etkin konuşma sanatı ile ilgili kitaplar, kişisel gelişim ile ilgili kitaplar... bunları işimizde yararı olur diye yapıyorum bir yandanda iyiki böyle bir tepki göstermişler diyorum çünkü bu girişimle benim gelişmem açısından muhteşemler

sizden ricam pozitif enerjinizi göndermeniz. onların bu düşüncesinin pozitif olması. bunu çok istiyorum hayal ablacığım, çünkü eşimle birlikte kendi işimizde çalışmayı çok istiyorum

şimdiden yapacakları yardımlarından herkese teşekkür ediyorum herkesi çok seviyorum

sevgiyle kalın