Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-11-2007, 10:37 AM   #75 (permalink)
Sezennl
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 473
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: sezenin gunlugu

son mesajim pinar nerde diye sormustum kendim ulastim, iyimis gelir insallah tekradan buraya neyse.
ben bugun baristim esimle koskoca 3 hafta didismekle gecti aram barismamda cok sade oldu yemek yaptim ve zorla yedirdim bana daha kus duyor deidmki carparsam azina burnuna gorursun neyse bunuda atlatim. simdi haftaya pazartesioye doktorla tekradan randevu 3cu denmem icin bakalim budefa ne olacak. sigara icyorum kotu aliskanliklarima yuzde yuz dondum eski hacer oldum. sabah kahvesi ackarina sigara ohhhh neyse kendime bakmanin zamani geldi.
dun kiz kardesime siteyi tanitim dedimkio bak bunlar kilo verme sdleri dinlede az yaglarin esrisin sisko dedim sonra dun hamile kalmak isteyne arkadaslarimi buraya davet ettim gelin gelin deidm sitede atakanla hayal ablam var bizler icin calisyolar yakinda bizlere kosede acaklar dedim nikimi yazdim geliyolatr.
benim nikim her yerde egemdir yada ege emel burda sezen oldu cunki dusunmeden aldigim bir nikti o anda filim arakene girp cikkacaktim ne bileyim burda kalacagimi burali olacagimi simdide kizlar nikim sezenl oraya diyorum buraya niklerim hep egem diyorum kisligimi bozdum boylece.
__________________
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla