son mesajim pinar nerde diye sormustum kendim ulastim, iyimis gelir insallah tekradan buraya neyse.
ben bugun baristim esimle koskoca 3 hafta didismekle gecti aram barismamda cok sade oldu yemek yaptim ve zorla yedirdim bana daha kus duyor deidmki carparsam azina burnuna gorursun
![blissy](images/smilies/blissysmile.gif)
neyse bunuda atlatim. simdi haftaya pazartesioye doktorla tekradan randevu 3cu denmem icin bakalim budefa ne olacak. sigara icyorum kotu aliskanliklarima yuzde yuz dondum eski hacer oldum. sabah kahvesi ackarina sigara ohhhh neyse kendime bakmanin zamani geldi.
dun kiz kardesime siteyi tanitim dedimkio bak bunlar kilo verme sdleri dinlede az yaglarin esrisin sisko dedim
![2568](images/smilies/112.gif)
sonra dun hamile kalmak isteyne arkadaslarimi buraya davet ettim gelin gelin deidm sitede atakanla hayal ablam var bizler icin calisyolar yakinda bizlere kosede acaklar dedim nikimi yazdim geliyolatr.
benim nikim her yerde egemdir yada ege emel burda sezen oldu cunki dusunmeden aldigim bir nikti o anda filim arakene girp cikkacaktim ne bileyim burda kalacagimi burali olacagimi simdide kizlar nikim sezenl oraya diyorum buraya niklerim hep egem diyorum kisligimi bozdum boylece.