09-01-2009, 07:50 PM
|
#159 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| 9 Ocak: "Bana dayanan ve Benim ışığımla ve sevgimle ilerleyen, yaşayan ve varlıklarını Işığımda ve sevgimde tutan ruhlar yıkıcı tüm güçlerden korunacaktır. O nedenle, dünyevi endişeler ve insan ırkının durumu sana yük olup, seni ezmesin. Eğer ezilirsen yardım edemezsin, çünkü o zaman kaosun ve kargaşanın bir parçası haline gelirsin. Dünyadaki karanlık büyürse, senin iç ışığının gücü artmalı ki dünyayı alt edip ebedi yaşam ve sevgiyi gösterebilesin. İçindeki hiçbir olumsuzluğun ışığı sönükleştirmesine izin verme, o ışık senin önünde ışıl ışıl yansın. İçerideki ışık, hiçbir dış güç tarafından söndürülemez, dünya şartları ne olursa olsun, o sonsuza dek parıldayarak yanacaktır. Sen yaşamınla örnek olarak, karanlığın ışığa dönüşmesine yardım edebilirsin. Daima Benimle iletişim halinde ol ve sana her şekilde ve yolda ilham vermeme izin ver."
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |