Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2009, 09:07 PM   #32 (permalink)
rak_star_21
Teğmen

rak_star_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 323
41 Mesajinıza toplam 263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
rak_star_21 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
pofuduk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bnece "yanlış" etiketini yapıştıran sensin.Belki de yer, zaman, kişiler doğruydu ama senin "beklentilerinin yüksek olması" yüzünden olmadı...Belki de hayatını çok genelleştiriyorsun, hepsini aynı kefeye koyuyorsun, işin kötüsü geleceği de geçmişin bir parçası olarak görüyorsun ve onu da genelleştirmişsin...

Abla tavsiyeleri:
beklentilerini küçült
genellemeler yapma
herşeyi mükemmel olmasını bekleme,çünkü olmıcak
kendi içinde bir anlaşmaya git yani beyninle kalbin asgari ölçüde uyuşsun, kendinle çatışma...
Aslinda ne yalan soleyim abla tavsiyelerine ihtiyacim var keske bir ablam olsaydi sorsaydim herseyi
Gecmisimi silemiyorum veya kendimi affedemiyorumdur gecmis ve gelecek birbirine bagli degilmi gecmister korkmussundur gelecekte o duygulari tasirsin ve sonra korktuklarin basina gelir.Benim korkum ise zaman sona erdiginde en zayif gulu secmek zorunda kalmam veya hic secmeden zamani tamamlamak.Simdiye kadar butun asklarimi bitmesini saglayan cevrem(kader) olmustur.Basliyacak olanlara da benim korkularim engel olmusur.Gecmisimi dusunmeden herseye yeniden baslamaya cok isterim ama beni takip ediyor.
rak_star_21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla