Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2009, 09:30 PM   #13 (permalink)
DefneA

Tesekkür: 142
10 Mesajinıza toplam 102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DefneA is an unknown quantity at this point

' Yapı olarak zaten liderlik vasıflarına sahip, özgürlüğüne çok düşkün kendi bildiğini yapan biriyim. Bu müzikleri dinledikten sonra sanki daha agresif hırçın oldum. Tabi bu içimde fırtınalar kopmasına ve yöneticime karşı agresif tavırlar sergilememe neden oluyor.'

'Çünkü iş hayatımda daha iyi yerlerde olmayı hakettiğim halde olamadığımı düşünüyorum ve sanırım bunu da kabullenmek istemiyorum.'

demişsin ve sanırım yalnız değilsin:) Hakettiğimiz yerde olmadığımızı düşünmek kesinlikle öfke patlamalarına sebep oluyor. Hatta işsiz sayısı 1.000.000 u bulmuşken, işim olduğu için bile şükretmeliyim desen de pratikte uygulayamıyorsun. Liderlik vasıflarına sahipsen belki bir başkasının yanında çalışmak zor geliyordur (Bana kesinlikle zor geliyor) kendi işini kurma imkanın varsa belki onu denemelisin. Bazen yaşadıklarımız ısrarla hayatını değiştir mesajını verir ancak biz duymamakta ısrar deriz, rahatlık alanımızdan çıkamayız. En büyük hayalim kendi işimin patronu olmak, bir gün bunun olacağından çok eminim ama 3 boyutlu dünyada biraz zaman alıyor tabii:)

'Altını olan kuralı koyar; kuralı olan altını alır'

Sevgiler
DefneA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla