AŞKIN RENKLERİ YAZI DİZİSİ-2 AŞK RENGİ TESTLERİ AŞK RENGİ 1
EVET BAZEN HAYIR * * * Hayatın manevi değil, fiziksel ve biyolojik olduğuna inanırım. * * * Manevi ya da felsefi konular konuşmaktansa, üç boyutlu dünya üzerine yoğunlaşmayı tercih ederim –fiziksel olarak dokunabileceğim, tadabileceğim, duyabileceğim ya da koklayabileceğim şeyler. * * * Güçlü, dürüst ve açık sözlü biriyim. * * * Genellikle çabuk sinirlenirim; ama hemen atlatırım ve kin tutmam. * * * Hızlı ve maddi gelir sağlayan fiziksel işleri tercih ederim. * * * Fikirleri ve planları tartışmaktansa, projeler üzerinde fiziksel olarak harekete eçmekten hoşlanırım. * * * Hayatımdaki en büyük öncelik çok çalışmak; ancak aynı zamanda da hayatın bütün fiziksel mutluluklarını tecrübe etmek. * * * Yalnızlığı severim. * * * Kendimi zekam ya da duygularımla değil; cinselliğimle ve vücudumla ifade ederim. * * * Duygularımı başkalarıyla paylaşmakta zorlanırım. * * * Genellikle güçlü, kendine güvenen, özgür ve pratik biriyim. * * * İnatçı ve çalışkanım. Çalıştığım gruba genellikle ben öncülük ederim. (Bütün kolonlardaki yanıtları toplayın.) AŞK RENGİ 2 EVET BAZEN HAYIR * * * Fiziksel yönden cesur biriyim. * * * Tehlikeli, fiziksel mücadeleleri seviyorum –ne kadar riskli o kadar iyi. * * * Düzenli bir işe ve aileye sahip olmak benim için sıkıcı. * * * Fiziksel cesaretimi göstermeme izin veren işleri tercih ediyorum. Dublör olmak hoşuma gider. * * * Paramı güvenli yatırımlar için değil, dağa tırmanma ya da araba yarışı gibi cesaret gerektiren maceralar için harcamaya meyilliyim. * * * Yalnız ya da benim gibi cesur insanlarla zaman geçirmekten hoşlanırım. * * * Fiziksel acı çekmek beni korkutmaz ya da yıldırmaz. * * * Takım sporlarındansa büyük risk taşıyan tek kişilik sporları tercih ederim. * * * Fiziksel sınırları aşmaktan zevk alırım. * * * Duygularımı biriyle paylaşmaya ihtiyacım yok. * * * İnsanlar beni genellikle kendi kabuğuna çekilmiş ve soğuk biri olarak görür. * * * Manevi inançları ve kavramları konuşmak beni ilgilendirmez. (Bütün kolonlardaki yanıtları toplayın.) AŞK RENGİ 3 EVET BAZEN HAYIR * * * Frapan ve aykırı biriyim. * * * Kıyafetlerim, evim, hareketlerim ve düşüncelerim aykırı ve sıra dışı. * * * Sapkın ve aykırı davranışları eğlenceli buluyorum ve bunlardan utanmam. * * * Hayatı, Alice Harikalar Diyarı’nda ki gibi bir macera olarak görüyorum. * * * Manevi kavramlarla ya da gezegene yardım etmekle değil; dünyanın tuhaflıklarını yaşamakla ilgilenirim. * * * Toplumun kurallarına ya da yasalarına genellikle uymam. * * * Partileri ve sosyal aktiviteleri sevmeme rağmen arkadaş edinmekte zorlanırım; çünkü hareketlerim bazen insanları şok eder. * * * Kafamın dikine giderim. * * * Hızlı bir şekilde düşünürüm; ama insanlar düşüncelerimi genellikle anlamaz. * * * Aykırı ve artistik bir ifade takınmayı severim. * * * Ailem ve arkadaşlarım konusunda genellikle sorumluluk almam. * * * Kalabalığın arasına karışabileceğim büyük bir şehirde yaşamı daha rahat bulurum. (Bütün kolonlardaki yanıtları toplayın.) AŞK RENGİ 4 EVET BAZEN HAYIR * * * Hayatımdaki en büyük öncelik eğlencedir. * * * Harika bir espri anlayışım vardır ve gülmeyi severim. * * * İyimser ve neşeliyim, sürekli gülümserim. * * * Yaşımdan daha küçük görünürüm. * * * Asiyim. Ne yapacağımın söylenmesinden nefret ederim. * * * Dışarıda çalışmaktansa, dans etmekten ya da başka tür düzenli egzersiz yapmaktan zevk alırım. * * * Kıpır kıpırım ve çok enerjiğim. * * * Yaratıcı olmayı ya da ellerimle çalışmayı severim. * * * Bir tartışma olduğunda hemen geri adım atar ya da oradan uzaklaşırım. * * * Eleştiriye ve öfkeye karşı hassasım. Duygularım kolaylıkla incinir. * * * Aşağıdakilerden en az birini yapmaya eğimliyim ya da eğilimliyim: uyuşturucu, alkol, sigara, kafein, seks, egzersiz, çikolata ya da başka tatlılar, yemek, televizyon ya da bilgisayar oyunları. * * * Seksin eğlenceli olması gerektiğine inanırım. (Bütün kolonlardaki yanıtları toplayın.) AŞK RENGİ 5 EVET BAZEN HAYIR * * * Bana düzenli gelir sağlayan güvenilir ve istikrarlı işleri tercih ederim. * * * Duygusal bir insan değilim. * * * İnsanların sorunlarını dinlemekten rahatsız olurum. * * * Düşüncelerin ardındaki verileri ve mantığı görmeyi tercih ederim. * * * Bir proje ya da belgedeki detaylar üzerinde çalışmayı tercih ederim. * * * Mekanik ya da elektronik aletlerle – bilgisayar, hesap makinesi, cihazlar ve elektronik oyunlar- çalışmayı severim. * * * Çözümleyici, mantıklı ve sıralı düşünen biriyim. * * * Felsefem: “Görmek inanmaktır.” * * * Parayı kullanmayı iyi bilirim ve güvenli yatırımları tercih ederim. * * * Kurallara ve kanunlara genellikle uyarım. Düzeni tercih ederim. * * * Karar vermeden önce çok fazla düşünürüm. (Bu soruyu yanıtlamak için istediğiniz kadar düşünebilirsiniz.) * * * Genellikle belli bir rutini takip ederim. (Bütün kolonlardaki yanıtları toplayın.) AŞK RENGİ 6 EVET BAZEN HAYIR * * * Çevreyi analiz etmeyi ve ölçmeyi severim. * * * Hislerimle, ağırlığı, mesafeyi ve hacmi tahmin edebiliyorum (Bir şeyi elimde tutarak ağırlığının ne kadar geldiğini söyleyebilirim.) * * * Mantıklı ve hızlı düşünen biriyim. * * * Zor arkadaş edinirim ve zamanımı genellikle yalnız geçiririm. * * * Uçaklardaki ya da denizaltılardaki kontrol panelleri gibi şeylerden etkilenirim. * * * Talimatları iyi takip eden, sorumluluk sahibi ve özverili bir çalışanım. * * * Gerçekliği mantıklı ve üç boyutlu olarak görürüm. * * * Ketum bir insanım ve duygularımı kendime saklarım. * * * Sakin ve içine kapanığım; ama özgür ve güçlüyüm. * * * İstikrarlı işleri ve güvenilir ödemeleri tercih ederim. * * * Ciddi ve kontrollü biriyim. * * * Çocuk yetiştirirken ya da yetiştirecek olsam disiplinli olurum. (Bütün kolonlardaki yanıtları toplayın.) AŞK RENGİ 7 EVET BAZEN HAYIR * * * Detayları kullanarak destek olma rolünü üstlenen işleri tercih ederim. Sekreterlik, muhasebecilik, ev kadınlığı ya da tıbbi asistanlık gibi. * * * Hassas, sakin, sabırlı ve mantıklı düşünen biriyim. * * * Hayatımda güven ve istikrar hissi çok önemlidir. * * * Sabırlı bir dinleyiciyim. * * * Sessiz, içine kapanık ve utangaç biriyim. * * * Bir konunun mantığını anlamayı tercih ederim; ancak insanların ihtiyaçlarına duygusal olarak destek veririm. * * * İnsanlığa hizmet etmenin gerçek maneviyat duygusu olduğuna inanırım. * * * Ailemin isteklerini daima kendiminkilerden önce tutarım. * * * Yapılandırılmış bir ortamda çalışmayı tercih ederim. * * * Duygusal sorunlarımı genellikle sakin, mantıklı ve sessiz bir şekilde çözerim. * * * Ev ve aile benim için öncelikli konulardır. * * * Toplumsal aktiviteleri desteklemek ve okul aile birliği toplantıları gibi aktivitelere katılmak benim için önemlidir. (Bütün kolonlardaki yanıtları toplayın.) |