Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2009, 10:31 PM   #3 (permalink)
melodiss
Binbaşı

melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of

AŞK RENGİ 8
EVET BAZEN HAYIR
* * * Bir projenin bütün detaylarıyla ilgilenmeme olanak sağlayacak işleri tercih ederim.
* * * Göz önüne alınması gereken bütün detayları görebilirim; ama hangisinin daha önce yapılması gerektiğine karar veremem.
* * * Bir problem için genellikle birçok çözüm üretirim.
* * * Aklım dağınıktır. Genellikle randevuları unuturum ya da defterimde biriyle çakışan randevular olur.
* * * Düzenli bir maaşı tercih ederim.
* * * Duyguları tecrübe etmektense teorileştiririm.
* * * Tanıdığım çok fazla insan var; ama yakın arkadaşlarım çok az.
* * * Birçok insanla konuşabileceğim sosyal aktiviteleri severim.
* * * Hümanist bir insanım; ama samimi bir ilişki kurarken kendimi genellikle rahat hissetmem.
* * * Çok meşgul olurum ve işleri telaş içinde yaparım. Bu yüzden de faturalarımı ödemeyi unuturum.
* * * Sahip olduğum eşyalar benim için çok önemli değildir. Bu yüzden onlara iyi bakmam. Eşyaları hep yanlış yerlere koyarım.
(Bütün kolonlardaki yanıtları toplayın.)
AŞK RENGİ 9 EVET BAZEN HAYIR
* * * Bir işkolik olabilirim ve dinlenmeye zor vakit ayırabilirim. Genellikle telaş içindeyim. * * * Mükemmelliyetçiyim. Kendimden ve diğerlerinden sürekli bir şeyler isterim. Açık sözlü ve eleştirici olabilirim.
* * * İşlerin düzenli, verimli ve iyi bir şekilde planlanmasına önem veririm. Genellikle liste hazırlarım. * * * Hayattaki üç önceliğim çok para kazanmak, maddi ve işle ilgili hedeflerimi gerçekleştirmek, güçlü ve akıllı insanlar tarafından takdir görmektir. (Bunlar benim için, başkalarına yardım etmekten ya da gezegeni geliştirmeye çalışmaktan daha önemlidir.)
* * * Görev başında olmayı ve sorumluluk dağıtmayı severim. * * * İradeli ve azimli biriyim.
* * * İçimde büyük bir öğrenme ve bilgili olma isteği var. * * * Detaylı bir çalışma yapmaktansa planları ve fikirleri geliştirmeyi yeğlerim.
* * * İlişkilerde yüksek standartlarım vardır ve çoğu insandan çabuk sıkılırım. * * * Duygusal sorunlarımı genellikle sakin, mantıklı ve sessiz bir şekilde çözerim.
* * * Hevesli ve nırslı olmayan insanlara karşı sabırsız ve öfkeli olabilirim. * * * İnsanların gözünü korkutabilirim.

AŞK RENGİ 10 EVET BAZEN HAYIR
* * * İnsanlar bana genellikle duygusal sorunlarıyla gelir. Onları severek dinler ve tavsiyelerde bulunurum. * * * Duygusalım ve kolaylıkla ağlarım.
* * * Hayatımdaki en büyük öncelik aşk dolu ve tek eşli bir ilişki içinde olmaktır. * * * Bir ilişkiyi bitirmekte zorlanırım.
* * * Maneviyat, aşk ve insanlar hayatımdaki en önemli öğelerdir. * * * Para benim için en büyük öncelik değildir.
* * * Herkese yardım etmeyi ve onlarla ilgilenmeyi severim. * * * Birine hayır dersem kendimi suçlu hissederim.
* * * Ellerim ve ayaklarım genellikle soğuktur. * * * Bir tartışma olduğunda, bütün insanların birbirini sevmesini isterim.
* * * Diğer insanlarla aramda empati kurarım. * * * Sezilerim çok kuvvetlidir. Bazen adeta bir medyum olurum.
AŞK RENGİ 11 EVET BAZEN HAYIR
* * * İnsanlara iletmem gereken bir mesaj olduğunu hissederim. * * * İçimde, gezegeni geliştirmek için büyük bir istek var.
* * * Her zaman, ünlü biri olacağımı ya da önemli bir iş yapacağımı hissetmişimdir. * * * Halkın karşısında performans gösterme isteğim var.
* * * Eğer çok param olsaydı ya seyahat eder ya da insanlarla ilgili konulara yoğunlaşırdım. * * * Özgürlük ve bağımsızlık benim için en büyük önceliktir.
* * * Kendi işimi yapmayı tercih ederim. * * * Evren ve kainat hakkındaki konularla ilgiliyim.
* * * Genellikle lider pozisyonunda olurum ya da en azından bütün ilgiyi kendime çekerim. * * * Kendimi diğerlerinden hep farklı hissederim.
* * * Sekse çok düşkünüm. * * * Aynı anda birçok projeyle ilgilenebilirim.
AŞK RENGİ 12 EVET BAZEN HAYIR
* * * İnsanlar beni biseksüel ya da aseksüel sanabilir. * * * Vücudumla ilgilenmekte zorlanırım.
* * * Fiziksel, duygusal ve psikolojik sistemim çok hassas. * * * Sezilerim çok kuvvetli.
* * * Geçmişte olan olayları çok iyi hatırlarım ya da başka boyutlarda manevi varlıklar görebilirim. * * * Bilgisayar ve diğer teknolojik aletler benim için çok önemli değil.
* * * Dünyanın şu anki durumuna ayak uydurmakta zorlanıyorum ve genellikle buraya ait olmadığımı hissediyorum. * * * Her şeyin içinde manevi bir güç olduğuna inanırım.
* * * Çok hassas ve merhametli, ama aynı zamanda da güçlü ve bağımsız biriyim. * * * Eski, dogmatik inanç ve yöntemleri her zaman sorgular, bunlara meydan okurum.
* * * Başkalarını mutlu edeceğini bilsem de, inançlarımın karşısında bulunan bir şeyi yapmaya zorlanamam. Suçluluk duygusu ve cezaya karşı hassas değilim.
* * * Kendimi diğer insanlardan daha yaratıcı ve manevi yönden daha gelişmiş görüyorum. (Bütün kolonlardaki yanıtları toplayın.)
AŞK RENGİ 13 EVET BAZEN HAYIR
* * * Hayal kurmayı severim ve bunlara gerçek dünyadan daha çok inanırım.
* * * Sessiz, hassas ve maneviyata önem veren biriyim. * * * Genellikle unutkan ve kafası dağınık biriyim.
* * * Genellikle ruhum vücudumun dışındaymış gibi görünürüm. * * * İnsanlar beni sorumsuz ve hayalperest olmakla suçlar.
* * * Günlük sorumluluklarla ilgilenmekte zorlanırım. * * * Paramı idare etmekte zorlanırım.
* * * Zamanımın çoğunluğunu tek başıma ve hayal kurarak geçiririm. * * * Güzel, zarif ve iyi estetiği olan şeyleri tercih eder; kirden, mikroptan ve kaba ortamlardan rahatsız olurum.
* * * Hayal gücü olan yaratıcı bir düşünürüm; ancak düşüncelerimi uygulamakta genellikle zorlanırım. * * * Hayatımdaki sorunları başkalarının çözmesinden hoşlanırım.
* * * Rahat ve az stresli bir ortamda çalışmayı tercih ederim.
AŞK RENGİ 14EVET BAZEN HAYIR
* * * Son derece hassasım ve etrafımda çok fazla insan olduğunda bunalabilirim.
* * * Genellikle içimde beni iyileştiren bir güç olduğuna inanırım. * * * Sık sık, dünyada ne yapmam gerektiğinden emin olamam ve korkarım.
* * * Sosyal konularda genellikle tedirginim. * * * Kişiliğim etrafımdaki kişilere göre değişir.
* * * İçine kapanık, sessiz ve kendine güvensiz biriyim. * * * Bütün kararları başkaları verdiği zaman kendimi daha rahat ve güvende hissederim.
* * * Kendime gelmek için uzun bir süre tek başıma meditasyon yapmaya ihtiyaç duyarım. * * * Genellikle sessiz, sakin ve huzurlu bir ortamda çalışmayı tercih ederim.
* * * Fiziksel gerçek genellikle soğuk ve sert gelir; benim için bir tehdit oluşturur. * * * Maneviyatım ve Tanrı’yla olan bağım benim için hayattaki en önemli şeydir.
* * * Genellikle kitap okuyarak ya da bahçemde oturarak sakin zaman geçiririm. (Bütün kolonlardaki yanıtları toplayın.)

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla