Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2009, 11:02 PM   #35 (permalink)
aysegul_tirtil
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

neye odaklanırsan o cogalır.iste ve kendını akısa bırak bütün formül budur.ilişkilerde benzer benzeri ceker sorulmasın gereken ilk soru acaba ben karsı cıns olsam benı secermıydım istermıydım.hepımızın istedıgı sey aynıdır,sevilmek,hosgörü,anlasılmak kısaca mutluluk isteriz evet hep isteriz peki biz ne sunuyoruz hayata karsılıksız kimi mutlu ediyoruz sadece içten kim için iyilik istiyoruz.bu kadar karamsarsanız bilinki sadece kendınıze benzer insanları ceker ve onları begenmezsınız oysa begenmediginiz kendınızsınızdır.hayat bı magaradır ve ona nasıl bagırısan duyacagın ses kendınındır
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla