10-01-2009, 03:05 AM
|
#42 (permalink)
|
Guest | Alıntı: yasal06 Nickli Üyeden Alıntı
ya benim de ruh ikizim hayatımda çıktı:) iki saattir düşünüyom yok öle biri hayatımda yaa:( madem hayatmdaysa hani neresinde, değilse de nerde hangi şehirde şimdi ne yapıyo??? bütün bunları bilmeyi çok isterdim... şu anda gecenin 12sinde telefonu açıp onu ne kadar çok sevdiğimi söyleyebileceğim birisinin olmasını isterdim, şu anda hastayım deyip naz yapmak... ya da bugün yazılı yaptım çocukları kopya çekmeye çalıştılar diye anlatmak isterdim... gülüp ağlamak isterdim onunla.. herşeyiyle her anıyla ve her haliyle benimle bir bütün olsun, onu kendime o kadar yakın hissedeyim ki; her ne yapsam, ne söylesem bana öyle güvensin ki neyi niye yaptığımı bilebilsin isterdim... kar yağdığında ilk ona haber vermek isterdim, içimde hala bir kısmını sakladığım çocukluğumun muzip gülümsemesini hergün ona hediye etmek isterdim... hem yanında hem de arkasında onun destekçisi olmak isterdim.......... eğer birgün gelirse hayatıma bunları ona anlatmak değil de birlikte yaşamayı isterdim... başınızı ağrıttım galiba ama romantikliğim tuttu napimmm:) | |
| |