Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2009, 11:40 AM   #74 (permalink)
perilice58
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough

merhaba günlük
Hayatımda ilk kez reiki ikiyi almayıp uzaktan tedavi etme yöntemini öğrenemediğim için çok üzüldüm belki durumlar şu an için müsait değil fakat genede elimde olmadan üzüldüm neyseki salı günü kundalin reikisine uyumlanabileceğim bundan dolayıda çok sevinçliyim... İsterdimki aklıma yerleştirdiğim üç kişiden ilk iki kişinin uyumlamasını isterdim fakat kısmet üçüncü kişininmiş...

Evet üzüntüme gelince buğün msn den arkadaşımın babasına tam anlamıyla yardım edemeyeceğimdir fakat ne mutlu ki çaresizde değilim ... Buğün saat:00.00 da ikimizde perşembe günkü gibi imgeleme yapıp babasının iyileştiğini ve ameliyata gerek duymadığını imgeleyeceğiz eger onun için hayırlısı ise ameliyat olup en kısa zamanda iyileştiğini imgeleyeceğiz ve meleklerden yardım isteyeceğiz ... O da benim gibi reiki bir olunca en azından yakınında ona şifa verebiliyor ... Akşamlarıda bu çalışmaları yapıp bende yanında olacağım...

Günlüğümden de arkadaşlarıma sesleniyorum....
birlikten kuvvet doğar ve arkadaşımın babası için hep beraber birlik olmayı teklif ediyorum.. Özellikle shamicim senin yardımını bekliyorum çünkü reiki konusunda sen bizlerden daha iyi ulaşırsın... Arkadaşımın babası bel fıtıgından rahatsız ve doktorlar ameliyat dedi ve herkezce bilinen birşey var fıtıghın kendiside ameliyatta zor Allahtan dilerim ki hepimizin duaları ile ameliyat olmasına gerek kalmadan iyileşmesidir onun için en hayırlısı olmasını dilerim ....

Arkadaşımın babasının adı Tahsin Koç herkeze burdan teşekkürederim...

İşte günlük bu şekilde arkadaşımla konuşurken ikimizde şunu farkettik sanırım ki bu reikiyi yaşam biçimimiz kabul etmemizden kaynaklanıyor önce leri olsa bu durum karşısında geçmiş olsun dileklerimi iletirdim fakat buğün gördümki geçmiş olsun dileklerimden önce sonuca yöneldik ve nasıl yardım edebiliriz oldu ve çalışmalarımıza nasıl yön vermemiz gerektiği konusunda hemen çalışmalara başladık. Ve kendisinden de izin alarak bu çalışmalarımı burdada yazıp arkadaşlarımızında bizim çalışmalara katılmasını istedik.işte böyle şu anda kafam durmuş durumda tek dileğim arkadaşımın babasının iyileşmesi ....

Canım arkadaşım burdan sesleniyorum geçmiş olsun elimden geldiği ve bilgim dahilince her zaman yanında olacağım...

Sevgiyle kalın