Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-11-2007, 07:22 PM   #4 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: CONSCIOUS SEEING- Nasıl gordugunu soyle nasıl oldugunu soyleyeyım

bizim ailede ben ve büyük ablamın kızı hariç herkes gözlük kullanmak zorunda ...göz bozukluğunun irsi olduğu söylendi...oğlumun gözlerinin bozuk olduğunu okula gidinceye kadar anlayamadım...anlamak istemedim her halde...çünkü çocuk televizyona falan çok yakından bakıyordu..ve ben çok dikkatli bir anneydim..özellikle çocuk o yaşalardayken...doktor 3,5 derece bozuk gözleri dediğinde önce onu dövesim geldi..nasıl yani benim mavişim camlar arkasındanmı bakacaktı...sonra kendimi dövdüm yıllarca.ve affetmedim..(irsi olduğunu tam olarak halen daha kabul edemiyorum, çaresizliğe boyun eğemiyorum..).gece yatıyordum..aklıma geliveriyordu..ya çocuğun gözleri düzeldiyse...ertesi gün okul yok, biz göz doktorunun yanındayız...doktor bana irsi olan göz bozukluklarının düzelemeyeceğini anlatabilinceye kadar epey bir zaman uğraştı..yine anlamak istemedim..kıvırıverdim burnumu..sen bu işten anlamıyon doktor...bir doktor gelmiş amerikadan çok para alıyormuş ama çok büyük bir uzmanmış..babasına söyledim..nooolur götürelim çocuğu..benim sokağa atılacak param yok..ali bey irsi olduğunu söyledi işte...seni köpek..bende seni boşamazsam hayal değilim....bilinçaltıyla ilgilenmeye başladığım zaman ilk araştırdığım şey bu oldu...bir insanın doğduğu andan itibaren..nasıl bir düşünce kalıbı olurki gözleri tam görmez...sonra yolum dna ya çıktı...ama onuda henüz tam manasıyla çözemediler...allahtan çocuğum gözlüğünü kolay kabullendi yoksa çıldırmak işten değil...şimdi torunumun gözlerinin bozuk olabileceği düşüncesini taşla topaçla kovuyorum...tresorum..yazacağın bilgileri sabırsızlıkla bekliyorum saygılı sevgiler..