Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2009, 05:16 PM   #17 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

Tv yi belli bir süre sonra kapanması için programlıyorum ve yatıyorum Yeshappy . Tv kapandığında zaten uyumuş oluyorum
şunu da belirteyim uyumadan öncesi izlediğim programların üzücü şeyler olmamasına dikkat ediyorum. Uyku öncesi izlediğimiz+dinlediğimiz şeyleri beynimiz biz yaşamışızcasına klasörlermiş günlük kayıtlarında

aslında her uyku öncesi tv açık olmuyor bazen de kitap okuyorum ve uykum gelince kitabı bırakıp uyuyorum..

konumuza dönersek, sanırım gece seslerine fazla duyarlı değilim. uykum engel tanımıyor

ben rahatsız olmuyorum Yeshappy'cim