Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2007, 05:19 PM   #19 (permalink)
jaunty
Yüzbaşı

jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds)

Alıntı:
hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
jaunty Nickli Üyeden Alıntı
öyle güzel ki..
başima gelen tatsiz olaylara artik büyüteçle, dikkatle bakiyorum.
tipki denize deniz gözlüğü ile dalmak ve güzellikleri görebilmek gibi bir sey bu.
Cevabini o an belki bulamiyorum..olsun,bulmak içinde çirpinmiyorum.
Sadece anlamaya çalişiyorum.biliyorum ki bir gün onun cevabı pat diye aklima düşer..yada ayağima takilir..ve oyle de oluyor..
Yaşadiklarimin aslinda bana birseyler anlattiğini birseyleri göstermeye çaliştigini biliyorum..
Ve bunlar hafif dürtüklemeler şeklinde olduklari için şükrediyorum..seviniyorum..hoşuma bile gidiyor hatta..
Ağlamak geliyorsa içimden ağliyorum,sinir olacaksam oluyorum,bağiracaksam bağiriyorum.
ama derinlerde bir bir farkindalikla birlikte bir sakinlik,güven duygusu ile birlikte veriyorum bu tepkileri...
Bunu hissetmemem,görmemem mümkün değil.

ve bu bu görü,huzur baskin çıkıyor.dolayisiyla tepkilerim kisa suruyor.
Değişik bir durum bu elimden geldiğnce dile getirip sizinle paylaşmaya çaliştim.
Sevgilerimle
<<başima gelen tatsiz olaylara artik büyüteçle, dikkatle bakiyorum....>>teşekkürler jaunty... super
bu cümlen varya,bu günkü karmaşada aradığım tılsımlı cümle oldu...günün sonlarında da olsa yakaladığıma seviniyorum..benim için çok şey ifade ediyor..paylaşımların için tekrar teşekkürler...
cok sevindim hülya..bazen çözümleri yada ipuclarini basit yalin dile getiremiyoruz.benzer tatsiz olaylari ustuste yasar hale geldiğimiz de oluyor..
tabloya karsidan bakmak, benzerlikleri gorebilmek ve daha rahat çözebilmek icin,boyle deneyimleri paylaşmak işe yariyor ..ben de sizlerin cok faydasini goruyorum..
iyiki varsiniz

jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla