Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. arkadaşımız, eşimiz, annemiz,kardeşimiz,babamız vs..zıt bir kutuptaysa..ilişkiyi sürdürmek gerçekten zor..hele birde sivri dilli ise aboooowww..bize olumsuz bir şey yaptıklarında bunu ne yaparak hak ettiğimizi düşünüyoruz..aynaladığımız falan..bunlar bir yere kadar doğruda ..ama birde şöyle düşünsek..o kişi sivri taraflarını gösterdikçe, bize ilişkiyi dengeleme fırsatı vermiyormu? kimse kimsenin düşündüğü gibi hareket etmek zorunda değil..kendini geliştiren taraf biz olduğumuza göre.( en azından biz buna inanıyoruz..ve bu doğrultuda yapmamız gereken herşeyi yapmaya çalışıyoruz..)dengeyi kurmak ve alıngan olmamak bize düşüyor..yaa birde şu var..yakınlarımızı değiştirmeye çalışıyoruzda..acaba o zaman tartışacak bir şey bulamadığımız için canımız sıkılmasın..her nekadar bıkmış bile olsak..biz zoru seviyoruz.. bebeğim...şöyle bir hayatlarımıza bakalım..kolay ne var..biz zoruz..bunu kabul edelim..düşünceme göre yaşadığımız şeyin püf noktası burada...işittiğimiz sözler değil aynaladığımız..kendimizin zor olduğunu biliyoruz...zoru kendimize çekiyoruz..belkide yanılıyorum..şimdilik böyle düşünmek beni daha tahammüllü bir insan yapıyor..( son zamanlarda bizim evde hemen hemen tüm politikacılar asıldı..hem yerliler hemde yabancılar..geri kalanlarıda ben zehirledim..) cumhurbaşkanı annem olacak..tek başına ülkeyi yönetecek..dikta yani...kendinizi hazırlayın..bende ikide bir kendisine karşı eylemler yapmayı planlıyorum..kendisiyle asla aynı politik görüşü paylaşamayacağımız..kesin..ama 1- 15 saatlik bir kavgayla türkiyeyi kurtaran bir annem olduğu için seviniyorum..yaşı yetmiş ve politik entrika dahil..her şeye aklı eriyor...milattan önce yaşanmış olayları bile hatırlayıp kelimesi kelimesine anlatıyor çok sinir oluyorum..ama onun .alzheimer olmayacağını görerek seviniyorum.. |