Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2007, 06:27 PM   #39 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Regina'nın günlüğü

reginacığım her sorunun cevabını kendin vermişsin zaten..yalnız affına sığınarak bir düzeltme yapayı..zor diye bir şey yoktur..imkansız biraz zaman alır..birde şu var ..acaba bizim şikayet ettiğimzi he ne ise birden bire ortadan kalksa...hayatımız ne olurdu..benim düşünceme göre sıkıcı olurdu..ben vıdık vıdık didişmeyi seviyorum..hayatım boyunca annemle didişmekten şikayet etmiştim..son günlerde bizim evdeki gündem politika ..asla aynı görüşü paylaşmadığım annemle .yine değişik taraflardayız..her gün 1- 1.5 saat türkiyeyi kurtarıyoruz..en sonunda bu gün kendi stratejisini anlattı..valla şapka çıkardım.. zeki bir insanla didişmek bile zevkli oluyor.. birde böyle bak istersen..haa bu arada annem yeni cumhurbaşkanımız olmaya karar verdi...memleketi tek başına yönetecek.dilim tutuldu sadece .anamdır yapar tüm analara saygılı sevgiler bizlerede sınırsız sabırlar..hayatım için her şeyi söyleyebilirim ama sıkıcı olduğunu asla...

yap kendine bir hayal panosu, bu hayal panosunu bende herkese tavsiye ettim yaptırdım, ama benim daha bir hayal panom bile yok..