Ynt: SECRETTEKİ KAYIP PARÇAYI BULMAYA DOĞRU sevgili ömer
secret kitabını tekrar okumanı tavsiye ederim..hiç bir konuda eylemsizlik yoktur..adam 1. milyon dolarını kitabını pazarlayarak kazanıyor..önce binlerce dolar kazanmayı hayal ediyor..sonra yazmış olduğu kitabı hatırlıyor ve bilinçaltı çalışmalarını, binlarce doları kazanmayı bu kitabı pazarlayarak yapabileceği düşüncesine yönlendiriyor..muhammet bozdağ'ın tüm kitapları var bende, ilk okuduğumda hah dedim nihayet bir türk yazar, ama sonradan kendisi bunların tümünü reddetti..yani senin anlayacağın..secret adını koymadan önce secret fikri vardı.. zaten senelerdir bilinçaltının gücünü açığa çıkarma çalışmaları yapılıyor..muhammet bozdağda bu işin kaymağını yedikten sonra yok öyle bir şey diyenlerden..benim düşünceme göre işin aslı şu, yaradan bizi en mükemmel halimizle yaratmış...nasıl bedenimiz kendi kendini iyileştirme gücüne sahipse, bilinçaltımızda inandığımız şeyleri tezahür ettirme gücüne sahip...yani bir şeyleri yapabileceğimize inanmak bizi dinden çıkarmıyor..aksine bakış açımızı bu yönde genişlettiğimiz zaman yaradanın bizleri hangi güçlerle donattığını görerek içimiz daha bir şükürle doluyor...secrettede şükür etmenin gücüne bayağı uzun değinilmiştir.. o, kitap inançlı olan ve olmayan herkese hitaben yazılmış olduğu için allah ismi fazlaca zikredilmemiştir..bir kerede filmi seyret istersen..saygılı sevgiler..( bu arada sana kısaca kendi hayatımdan bahsedeyim..hayatımın bir döneminde ben artık iş aramıycam..yaradan benim nafakamı doğduğum günden ölünceye kadar garanti etmiş, madem yaradan bunu söylemiş bundan sonra nafakam ayağıma gelir, allah vaad ettiğinden asla vazgeçmez dedim..çok uzun seneler yatak odamdan çıkmadığım halde kiram düzenli tam gününde ödendi, sofram yemeksiz kalmadı..neye inanıyorsak öyle yaşıyoruz..şimdi depresyondan çıktım ve bir şeyler üreterek yaşamak istiyorum..ve bu doğrultuda bilinçaltı çalışmaları yapıyorum..yine inançlarım doğrultusunda fırsatlar deneyimliyorum.. sende dene istersen...ama çekim yasasınında yasaları var sitede daha fazla incelersen önüne çıkacak bunlar saygılı sevgiler.. |