Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2007, 12:31 PM   #24 (permalink)
eylulx
Çevirmen

eylulx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylulx is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SECRETTEKİ KAYIP PARÇAYI BULMAYA DOĞRU

evet bu dogru secret cok havada kaliyor cok fazla eksik var.kitap gercekten fazla suslenmis hem soylemler guzellestirilmis hem kitabin ici disi.ama yinede dene yada deneme olan bir sey oldugu gibi olmayan birseyden var bana gore
o yuzden ben denemeden once anlamak istiyorum bu olayi.ne yani bilmeden anlamadan kabul mu edicez????

iste bu olmaz
ama kitapta dogru seylerde var ve bunun adinin cekim yasasi falan olmasi gerekmiyor dogru olan olumlunun seni guclendirdigin ve hedeflerine tasidigi.hepimizin es gecemedigi de bu zaten degilmi?

birde cok hayalciolmasi beni rahatsiz ediyor.bu insanlara zarar verebilri ve su da dogru ki hayal kirikligi yaratabilir.duusnsenize umut etmeyi birakmis hayattan elerini cekmesede isine gidip eve gelip ertesi gun isine giden biri (bir cocgumuz gibi)birden bire oyle bir fikir buluyor ki hazine gibiam sonra bir bakiyorki aaa bu oyle degilmis iste bu kotu, cunku buyuk bir hayal kirikligi insanda gercek bir bunalim yaratabilir bu defa hayata simsiki tutunmaya calisan kisi tamamen hayattan kopacak tabi ki bu bu kadar uc yasanacak degil ama kitapta oyle bir soyluyor ki varmis gibi davran o duyguya gir bu hicte komik degil hicte ciddiyetsiz birsey degil bence ustunde gercekten dusunmeli kafa yormali aman ne guzle bulduk birsey diye atkarsak ne olur bilemiyorum