Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2007, 01:03 PM   #19 (permalink)
eylulx
Çevirmen

eylulx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylulx is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sır Hakkında Objektif Bir Yazı

bizim ulkemize gore cok ta farkli bir gorus degil bana sorarsaniz.Ben olayin dini boyutu hakkin da yorum yapmayacagim ama kendimce de sunu soyleyebilirm.unutmayalim ki dunyayi elinde bulunduran emperyalist gucler yillarca materyalizme karsi savas acmislar.simdi bu buyuk gucler niye kalkipta dini yok etsinler ki.Din ister dogru olsun isterse degil (bunu tartismiyorum yada bu konuda yorum yapmiyorum) dunyayi, insanlari yonetmek icin her zaman ellerinde bir koz oldu.peki simdi dini yok etme cabalari varsa o zaman ne olucak...!

aaaaa oyle mi ...! vay be ben dusununce hersey oluyor mu o zaman dusuneyim de su dunyadaki savaslar bitsin mi desin insanlar.tabi desin canim o zaman savasanlara kim silah satacak...! yada guclensin de insanoglu "aaaa birileri birinin ulkesine giriyor ve o ulkede ki bir seyleri ele gecirmek icin birilerini mi olduruyor desinler yada "aaaaaa bu ne ya neden benim bi halkim varda bu halkin bir ulkesi yok mu desinler!?

din hala insanlari yonetmek icin gercek bir koz ise bunu yaparlar mi diye iyice bir dusunmek tasinmak lazim.Olay su herkesin politik dusuncesi neyse ordan yorum yapiyor.bize OBJEKTIF BILGILER ,OBJEKTIF YORUMLAR LAZIM

oyle degil mi arkadaslar?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!