Ynt: Hamile kalmamak. sezende kendimden o kadar çok şey buluyorum ki..tüp bebek ile ilgili her şeyi öğrenmiş..kendi nedenleri ile de tüm detayları biliyor..kendisine kendiliğinden hamile kalabilirsin dediğimde.. şu nedenden dolayı imkansız hayal abla dedi..
sezen tüm bilimsel verilerin ışığında,tüp bebek olmazsa bebek sahibi olmayacağına inanmış..paylaştığınız her örnek için sizlere çok teşekkür ederim..benim tuzum kuru tabii..20 yaşında anne oldum ve hiç aramadım..ööölesine şıp diye oluverdi çocuğum.empati kurmaya çalışıyorum..ama bir an bile çocuğu olamayacağını düşünmemiş insanın onunla aynı frekansta düşünce üretmesi imkansız..bazı şeyleri yaşamak lazım..ama şu an bile onun bebeği olacağı ve mutlaka olacağı gibi bir hissim var..bazen çenemi tutmak istiyorum..ama tutamıyorum..benim yazdıklarım teselli etmenin ötesinde ben az söyliyeyim siz çok anlayın.yaradan bize bu yeteneği vermiş..bilimin cevapsız kaldığı çok durumlar yaşamadıkmı..peki sezenin bebeği olduğunda, bilim sana olamayacağını söylemişti, utanmadan nasıl hamile kaldınmı diyecekler...tüm kalbimle bilimin tekrar yalancı çıkmasını istiyorum ben amiiiin .hepinize saygılı sevgiler |