Alıntı:
dilekcik Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: jaunty Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: dilekcik Nickli Üyeden Alıntı
bikerede noldu biliyonmu
yatıyorum gayet normal ellerim yastığım altında sırt üstü yatıyorum aaa bi ağırlık çöktü üstüme sağ tarafımdan parlak bi ışık geldi ellerimi çıkartmak istiyorum yastığın altından çıkaramıyorum uğraştım cektim bi baktım bileklerim var sadece ellerim yok çığlık atmak istedim atamıyorum sesim çıkmıyo sonra kendime geldim baktım kardeşim hala tv izliyo çok korkmuştum | kabusa bak ..
belki elllerin uyumustur.benim yastik altina koyunca hep uyusur.
yatmaya da az kaldi.yusuf yusuf.. bildigim butun koruma dualarindan okuyayim bari. | korkma şekerim ben yanındayım |
yaa arkadaşlar bir çok gece yanlız yatmak zorundayım..tıpkı bu gece olduğu gibi...yani ben şuan gerçekten yusuf yusuuuff hatta yuuuuuuuuusuuuuuuuuuuff oldum yane...gece gece ne gereği var ki..hani okumayım diyorum merak varya şu bendeki olmaz olası..nolcak şimdi?iyi sabaha kadar burdayım bu yazıları yazanlar da uyumasınlar lütfen...ceza veriyorum..şimdi yeni bir bölüm açıcam..konusu;üyelere verilecek cezalar olacak.aramızdan bir hakim,bir kaç avukat,falan seçelim..mevzuları orada görüşüp karara bağlayalım..hakim ne ceza verirse ona uyalım..
korkmayın canımmm cezalar bize ancak ödüldür bu sitede...hadi bekliyorum..