Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2007, 03:52 PM   #10 (permalink)
Akulina
Guest

Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Bugün hava çok kapalı...Yagmurda yağdı yagacak...Umarım yağar...İhtiyacımız var suya...
Telkinlerin etkisini hissetmeye başladım sanırım...Bugün bir dolu şey indirdim miğdeye,ama eskisi kadar suçluluk duymadan,umursamadan...Oh be,ilk defa neredeyse tadlarını çıkardım...Bir yıldır diyetlerle,birşey yedimmi duyduğum suçluluk duygularıyla yemek yemekten,mutfaktan soğudum...İrademe hakim olmaya çalıştıkça,daha çok yemek yemek istiyordum,yemiyordum,eğer yesem bile kendi kendime o kadar kızıyordumki,bi daha sıkıysa bir ye...:)Aslında o kadar kilolu bile değilim...Sporla fln halledilecek birşey,ama ben kendimi kasarak,katı diyetlerle uğraşarak kendimi çıkmaza soktum heralde...Ve sonuç sadece 3 kilo,bir yıllık yaptığım katı diyetlerin sonucu işte:)
Bugün bir dolu şey yedim,ve yediklerimi kendime zehir etmedim...Tabiki her zaman bu kadar şey yiyen biri değilim sağlıklı beslenirim,sporumu yapıyorum zaten,yeşil çayımı içiyorum,dahada kendimi yıpratamam...
Kendimi huzurlu hissediyorum en önemliside bu...
Facebookta hala eklememişler ama eklemeselerde bir önemi yokki...Eğer eklerlerse,yeni bir sayfa açarım,eklemezlerse onların taktiridir...