Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2009, 09:34 PM   #4 (permalink)
aquariel
Teğmen

aquariel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 407
114 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aquariel will become famous soon enoughaquariel will become famous soon enough

Slm arkadaslar bu yaziyi okurken farketmeden oglumu para konusunda inanilmaz karamsar yetistirdigimi anladim. Neden mi? O kadar cok oyuncagi var ki her alisverise ciktigimizda 1-2 oyuncak zorla aldirir. Henuz 4 yasinda ama odasini goren dukkan acin siz diyor. Ustelik oyuncaklarina da zarar vermedigi icin de kirilip atilmiyor. Ben de bu durumda ilk once "dunyada oyuncak alamayan cok cocuk var. Bu yuzden cok oyuncak almayalim" dedim. Onceleri kabul ediyordu ama simdi asla. Ben de paramiz yok demeye basladim. "Baban musterilerinden(esim mali musavir) para alirsa sana oyuncak almaya calisiriz. " demeye basladim. Gecen gun hayali arkadasi ile konusuyor ve diyor ki" bekle biraz, musterilerim para getirirse istediklerimizi alabiliriz." O zaman bu onemli gorunmedi gozume ama simdi daha iyi anladim. Benim para konusunda sanssiz olusum da cocukluguma dayaniyor. Devlet memuru bir babanin kizi olunca aybasini beklemeye alisiyorsunuz.
Secret kitabini okudugumda bazi seyleri hayatima cok kolay cektigim halde parayi bir turlu cekemedim. Cunku kendimi bildim bileli hep beni begenen basarili ve guzel bulan insanlar sayesinde (lutfen ukalalik saymayin) her zaman aski yasadim. Is hayatina gelince gercekten basarili bir is hayatim oldu. Yapamayacagim sey yok. Mutlaka basaririm. Ama para....
aquariel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla