Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2007, 10:44 AM   #273 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Alıntı:
flz71 Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar ben filiz. 36 yaşındayım. evliyim ve 3 çocuğum var. ben de kilo prblemleri yaşayanlardanım. pazartesi günü akupunkturla zayıflamaya başladım. bu siteyi yeni keşfettim. bu arada reiki ile ilgileniyorum. sizi tebrik etmek istiyorum. ben çok fayda göreceğime eminim. çünkü buna yürekten inanıyorum. mp3 leri indirdim sürekli dinliyorum. benim sormak istediğim. kilo vermek için sadece 2 mp3 indirdim. suçlluluk ve new age. başka tavsiyeleriniz olabilirse sevinirim atakan bey. teşekkürler....
merhaba Filiz..aramıza hoşgeldin..keşfin için seni kutlarım..hepimiz burayı bir şekilde keşfedenlerdeniz..eminim aradığın bir çok şeyin cevaplarını burada bulacaksın..ilk etapta genelde ego,kendine güven ve suçluluk dinlemen öneriliyor..daha sonra diğerlerini de ihtiyacına göre ekleyebiliyorsun..ama konunun asıl uzmanları sana daha iyi yardımcı olacaklardır..bu dönemde yaşadığın değişimleri bizlerle paylaşırsan seviniriz..her paylaşımın bizim için değeri büyük..başarılar diliyorum..sevgi ve saygılarımla..