Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2007, 11:46 AM   #9 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: BU SENİN FİLMİN...

konu anlık mutluluk...
yazan ve geri kalan tüm işleri yapan shamanic... (desktop.. elektrik.. ve bunları icad edenler yardımcı etmenler )

dün gece geç saatlerde yatan shamanic uyandıktan ve sonrasında yapılan bilumum işleri gerçekleştirip..

nolmuş bakem forumda diyerek tek gözü açık tek gözü ya biraz daha uyusak nolur diyerek bilgisayarının karşısına oturur.. wave
seni seviyorum diyemesede her her yerinden sevgi fışkıran sevgili arkadaşı hülyanın yeni edebi eserini okumaya başlar... super

sade ve koyu olrak sevdiği aslında yemen kahvesi olan ama onlardan araklayıp üzerine kendi adımızı yazıp bide pazarladığımız
en değerli içeceği olan kahvesinden derin bir yudum alır... ohhhh...

kahvenin o acı tadı dudaklarından geçtiği anda kendi yanına dumanı çıkan arkadaşınıda çağırır...
müthiş ikili ve shaman biraz daha ayılır..
her nefes ve her yudumda...

satırları keyifle okumaya devamederken kendini birden bir çıkmaz içerisinde bulur...
Allah ım neler oluyor... yok sa ben ben artık ayılamıyormuyum...
yoksa anlayamıyormuyum... yoksa aaaa yoksa beynimin sağ ve sol lobları arasında bağlar mı koptu...

elif kim .. özgür kim... oyuncalar... özgür yoktu... dusun
yoksa göremiyormuyuım... yazılanları anlayamıyormuyum..

shaman içi çökük gözlerinde endişe satırları tekrar baştan alıp kendini ben koca bir anlamazım diyerek sonuna kadar okur...
bu güzel mutluluk hikayesi shaman için artık bir kabusa dönmüştür...

suçu kahveye ve bilumum teknolojiye atmış amma yüreği ferahlamamıştır...
gözlerinde ki soru işareti yerini endişeye bırakmıştır artık çok geççççç..... şaşkın

sayfanın sonuna soğru ilererken yeni bir mesaj atan sevgi pıtırcığı hülyanın satırlarını okur...
gözleri dolar.. yüreği çarpar put pıt...
elifle özgürün aynı kişi olduğunu öğrenen shman derin bir nefes alır..
nefesin ferahlığı ve rahatlıcı etkisi ciğerlerinden yüreğine ve oradan gözlerine yansır..

her şey kişilik bölünmesinden kaynaklanmış
anlık mutluluğunun keyfini çıkaran shaman bıraktığı yerden devam eder...
döner arkasına bakar...
mutlu an ona el sallar. .
oda mutlu ana geç kalıyom kusura bakma başka mutlu anlar yapcam..
hadi kal sağlıcakla der...

başka bir mesajı okumaya geçer ay pardonn mutlu anı yazmaya gider...