Konu: csk günlük
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2007, 12:12 PM   #243 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: csk günlük

ben seni çok yakından tanımıyorum csk ama yazılarından seni anladığım kadarıyla...
güçlü ... başarılı ve özverili bir insansın... işinin gereklerini ve şirket içinde ki potansiyel durumları
kendin daha iyi bilmektesin... sürekli değişkenlik gösteren müdür tayfası olduğuna göre demekki yanlış onlardaymış...

senin potansiyelin ve o şiret için bunca zaman yaptıklarınla... belki firmada yeni müdür sen olursun...
böylelikle doğru çalışma prensiplrini tüm takımına uygularsın..

tabii burada patronun ve üst seviye yetkililerinin konuyla alakalı dşünceleri önemli...
bunca zamandır emek verdiğin biryer içinde yaptıklarını düşünerek belki yine yanılan arkadaşların gönderilecek ve ekibin başına sen geçeceksindir..

işini tamamlıyorsan çalışma saatlerin konusunda asla ödün verme ama anladığım kadarı ile
şirketiniz içerisinde ekip bütünlüğüne çok önem verilmekte ve senin tamamlayıcı büyük rolün inkar edilemez...

bunun farkında olduklarına eminim...
ciddi olarak başka bir yerde çalışmayı yada kendi işini kurmayı düşünmüyorsan eger şartlarını kullanma şansın varsa
bu şirkette bunca zamandır verdiğin emeğin kaymağını yeme yollarını da bir düşün derim...

sevgiler...