Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2007, 01:14 AM   #15 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: BU SENİN FİLMİN...

beni seviyormusun nalan...
evet...evet seviyorum...
----kırmızı panjurlu evimiz olacaktı...bahçesinde yeni tomurcuklanmış güller..iğde dalları..ve saadetimizin evinde kumrular gibi gözgöze olacağız..
---nalan nayır nolamaz...nölemezsin..nayallerini böyle yarım bırakamazsın..ben sensiz....nayır nayır yaşayamam...
---ne ölmesi be deli misin nesin..o kırmızı panjurlu evin fiyatından haberin var mı senin??daha yeni kavuştum hayalimin evine...yıllardır bi kırmızı panjurlu ev için kaç tane türkfilmi çekildi haberin var mı??ya bu evin uğruna giden kızlardan haberin var mı?nurialçonun,ilaçlarından hiç bahsetmiyorum tabi..
---ama nalan...ya aşkımız?
---aşk mı?...naman Allahım bunları söyleyen ben miydim...nayır sevgilim nayır..ben naşkımız içün tüm nayallerimden vazgeçerim..bana bu yukarda ki saçmalıkları,türkfilminin kırmızıpanjurlu evinden sıkılan yeni yönetmen hülya söyletti..merak etme sevgilim...naşkımız eski,yeni yönetmen tanımadan devam edecek..yeterki sevgimiz türk filmlerinde kalmasın...