Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2007, 01:41 AM   #5 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: yasemin in günlüğü...

aramıza yeniden hoşgeldin yasemin..
anladığım kadarıyla eski üyelerdensin..bilgisayarının bozulması uzak kalmana sebep olmuş belki ama,aslında sen hep buralardaymışsın..aksi olsaydı şuan tekrar seni aramızda göremezdik diye düşünüyorum..herşey olması gerektiği anda oluyor...biz istediğimiz sürecede olacak..ne güzel ki istemişsin..paylaşımlarını,deneyimlerini bekliyoruz..ne kadar güzel bir yer herkezin söylediği gibi..ben buraya gelmeye başlayalı,artık diğer sitelere uğramaz oldum..şiiri çok sevmeme rağmen,artık şiirlerimi şiir sitesine bile yazmıyorum..şiirlerimin onaya ihtiyacı olmadığını düşünüyorum..şiir konusundaki paylaşımlarımın onay alma isteğim yüzünden olduğunu fark ettim...ve üyeliğimi iptal ettim..artık onaya ihtiyacım yok..ben beğeniyor ve onaylıyorum..bir gün paylaşmak istersem kitap halinde çıkartırım..sendeki birçok şeyin farkına burada varabilirsin..kendindeki cevherleri sende göreceksin..tabi bunları bizimle paylaşmayı da unutma emi...sevgilerimle..