Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2007, 02:27 PM   #12 (permalink)
Akulina
Guest

Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Ben çekim yasasını okudugumda aslında bu kadar olumsuz olup,bu kadar çok şeyi(iyi yada kötü)kendime çekebilme yeteneğime hayret etmiştim aslında...Mesela bizim orda bir dişhekimi var sekreter arıyordu...ben başvurmaya giderken,birini aldığını duyup yoldan geri dönmüştüm...sonra içimden insalla o kız çıkarda ben girerim demiştim...ve bir yıl sonra o kız çıktı ve yerine ben girdim...tabi çok fazla sorun yaşadım o iş yerindede,çok emek verdim oraya...ben girdiğimde bir muayinehane nasıl berbat olur ona örnekti,benden sonrada nasıl örnek olur diye...Ama orda çalışmam bana,aslında neyi istediğimi gösterdi...Bu durum,o zaman nefret duyduğum patronuma,minnet duymamı sağlıyor...Bunun gibi birçok örnek var aslında...çekim yapmışım,olmuş ama o kadar olumsuzmuşumki,maalesef olumlu olan herşeyi olumsuza çevirmişim...
Hayal abla bana kuzucuk demen çok hoşuma gitti:)
O kişilerin bir tanesi beni üzen biriydi,ona ikinci bir şans verdim...Diğeride bir yalnış anlamaydı,benim bazı konuları başka taraflara çekme yeteneğim sayesinde bitmişti...Onun beni eklemesini isterdim esasen...Hayatıma yeni insanlar girecek ve ben bu yeni insanlara karşı anlayışlı olacağım...Eskiden yapmadığım birşey bu...Eskiden hep kendimi düşünüp,kendime olmayanlara odaklanırdım...
Bugün güzel birgün...Alış-veriş yaptık ve çok uzun zamandır istediğim nevresim takımını aldım...Ve birkaç şey gördüm,kendi kendime küçük bir çekim yaptım,saatlerce vitrine daldım:)...