Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2009, 03:41 PM   #954 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,640
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Smile

Alıntı:
ışıkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bugün ilk defa uyguladım iki nokta tekniğini.şöyle ki; sabah bir kalktım karnımda bir ağrı tarif edilmez (ki normalde sağlığım çok iyidir) bağırsaklarda bir hareketlilik, dedim eyvah bunun sonu fena,hasta olucam ben.bir taraftanda matrix'e hükmedin'i okuyorum netten ama.iki nokta tekniğini uygulayım dedim.hasta hasta hala yılmamışım.
neyse ilk önce aklımda olmasını çok istediğim bir dileğim için yapayım dedim, sonra ikinci denememdede karnım için yapayım dedim.uygulamayı yaptım ve tamamladıktan sonra koltuğa oturdum.bir de ne olsa beğenirsiniz, sabahtan beri felaket olan ve beni saatlerce kıvrandıran rahatsızlığım (ki hiç ara vermiyordu maşşallah) geçti, saniyede hemde.valla 2 saattir mi ne,turp gibiyim.

şimdi, sorulacak soru: ben bunu rahatsızlığım için yapmamıştım, nasıl oldu? ikinicisi tahminim, bunu yapayım ardından karnım için yapayım deyince bilinçaltı hallettimi olayı ne yaptı.şaşkınüçüncüsü, ben kitabı okumadan bunu yaptıysam okuduktan sonra ne yaparım siz düşünün,hemen alıcam.

tebrikler...
matriks enerjisi güçlü bir enerjidir. kendinizi zinde hissetmenize sebep olur. gece yatmadan önce ve sabah kalkınca radyoniklerimizle, dünya frekanslarna yakın bir freekansta, bağlantılarımız güçlü olur.
ve onlar bize istediklerimizi bizlere sunmakla hükümlüdürler.
evet insanoğlu çok karmaşık ve harika bir yapıya sahiptir. kitabı okuduktan sonra neler yapabileceğinizin farkında olmanız güzel... eğlenceli oluyor... şiddetle tavsiye ederim..
diğer paylaşımlarınızı da bekliyoruz.
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla