bu gün pek giremedim siteye..bir baktım yine bir sürü konu eklenmiş..offf iyide konuların hepsi birbirinden bu kadar güzel olmak zorunda mı?hepside hayatımızda yaşamamız için gerekli konular..tebrikler valla..
umarım hepsini inceleyebilirim..tebi yetişebilirsem..
araba kullanmayı çok seviyorum..oldukçada dikkatli bir sürücüyüm..maalisef trafikte sadece benim dikkatli olmam yetmiyor..hele urfa şartlarında araba sürmeye kalkarsanız..kendi aracınızdan çok başkasının araçlarının gidişatını takip etmek zorunda kalırsınız..çünkü burada kimse kurallara uymuyor...uymadıkları da yetmiyor,kendi kattıkları kurallara biz uymadığımızda kızıyorlar üstelik..stres olduğum için gerekmedikçe trafiğe çıkmıyorum..ülkemizde bu konularda daha fazla eğitime ihtiyaç olduğunu düşünüyorum..almanya da almıştım ehliyetimi ve alana kadar da canım çıktı..tam bir yıl sürdü..öğretmenim ehliyeti hak etmem için trafikte öğrenmem gereken ne varsa öğretti..ama türkiye ye ilk geldiğim yıllar burada araba kullanamadım..çok üzülmüştüm..araba kullanmayı istemiyordum..çünkü kendimi suçluyordum..beceriksiz görüyordum kendimi..ankara da bir kursa başlamıştım..orada ki bir arkadaşım ehliyet kursuna yazıldığını söyledi..aradan 1 ay geçti geçmedi ve arkadaş ehliyetini aldığını söyledi...şok olmuştum..şaşırdım..ya ben ne beceriksizmişim ki 1 yıl sürdü..millet 1 ayda alıyor diye kendimi yedim günlerce..sonra arkadaşıma,,eee artık bizi arabanla bir yerlere götürürsün dedim..bana verdiği cevap aynen şuydu..hülyacım henüz arabayı süremiyorum bile..tarafiğe çıkmaktan korkuyorum..stop ettiriyorum arabayı da..kısmetse abim biraz çalıştıracak..öğrenince mutlaka gezeriz dedi..bende,ama ehliyetini aldın ya dedim..evet aldım..10-15 dak.sürdüm aldım ehliyeti..dedi...daha fazla birşey sormama gerek kalmamıştı..anlamıştım..herkez bu şekilde olmasa da o kadar çok insan varki trafikte,ehliyetini bu şekilde alan..onların aramızda olduklarını bilmek bile ürkütücü..allahtan kızcağız iyice öğrenmeden ehliyeti olsa bile trafiğe çıkmıyor..ya çıkanları ne yapmalı..o günden sonra beceriksiz olmadığımı anladım..en iyilerden biriyim diyebilirim..ama benim iyi olmam yeterli olmuyor tabi..
LÜTFEN!trafik canavarı olmayalım..olanları uyaralım
herkez kurallara uyarsa, ülkemizde bu kadar trafik kazaları yüzünden ölenlerde olmaz...sevgilerimle..