Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2007, 12:41 PM   #14 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

istesekte istemesekte heran her şey değişmekte... bu satırları yazmaya başladığım ben ile bitirdiğim anda ki ben asal aynı olamayacak...
ben ve her şey bir enerji.. enerji sürekli değişim halinde... dakikada hücrelerimizden kaç tanesi ölüyor... yerine kaç tane yeni hücremiz oluşuyor.. yeni oluşanlar o anki enerjimizin izlerini barındırıyor içinde yok olanlar ise eski enrjileri...
her şey ve herkes bu kadar değişirken aynı olduğunu söyleyenler büyük bir yanılgı içerisindedir...
oliver wendell holmes in dediği gibi : yeni bir fikre uzanan zihin asla orjinal boyutlarına dönemez...

okuduklarımızla fark ettiklerimizle.. gördüklerimizle her an yeni fikirlere uzanan bizler asla eskisi gibi olmayacağız...

daha önce yayınlanmıştı zannedersem ama tekrar hatırlayalım...

bilge adama nasıl bu kadar bilge oldunuz sorusunu soran genç adama ...
akılcı tercihler yayarak diye yanıtlar bilge...

peki o tercihlerin akılcı olduğunu nasıl bildiniz diye sorar adam...
elbette tecrübeyle der bilge...

peki bu tecrübelere nasıl ulaştınız der adam...
kötü tercihlerle diye cevap veriri bilge...

geçmiş tecrübelerimiz bizim şimdimizi ve geleceğimizi oluşturmamızda en önemli öğretmendir...
öğretmenimizden öğrendiklerimizi uygulayarak doğruyu yaşamak bilgeliğimiz...
hiç kimse kimseyi geçmişi ve hataları için yargılamamalı... önemli olan şimdide doğruyu yaşıyor olmamız...
bu bizim kişiliksiz olduğumuzu değil öğrenmenin tadına vardığımızı ve deneyimlerimizi kullanarak doğruyu bulduğumuzun göstergesidir...

sycorox cum şu anda doğru yolda olan sen sin... kendi yolunda başaryla ilerlemen temennisi ile

sevgiler