Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2007, 12:49 PM   #2 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Üye Sayısı

şu an itibari ile toplam üye sayımız 10521... milyonlara ulaşırız inşallah...

sen ve senin gibi yeni katılan arkadaşlarımzın aktifliği bizleri çok memnun etmekte...
atakan bey sağolsun... aktifliği arttırmak adına forumumuza bir çok yeni özellikler ekledi...

bunların nadir olarak katılım gösteren dostlarımızı daha fazla şevklendireceğini hep beraber ümit ediyoruz...

benim bu konu ile alakalı tesbitim gün geçtikçe aktif katılımlarda bulunan arkadaşlarımızın sayısı artmakta...
bundada sizin gibi yeni üyelerimzin girişimciliği etkili olmaktadır...

bu vesile ile tekrardan pasif üyelerimize seslenerek bizlerle paylaşımlarda bulunmaya davet edelim kendilerini..
günlük açabilirler... sorunlarını çözümlerini sevdikeleri resimleri şiirleri yazıları bizlerle paylaşarak birikimlerinden ve deneyimlerinden yararlanmamızı sağlayabilirler..

şimdiden hepsine çok teşekkür ediyor... değerli mesajlarını forum sayfalarımızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmelerini istiyorum...

sevgiler...