Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2007, 10:02 PM   #57 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: ilginç resimler

ehh bunu sen istedin jaunty gece gece beni korkutursun hımmm.... seni seni...
alın size yaşanmış gerçek olay... hem ilginç... hem ürkünç....

a guy in st. louis was driving to work on highway 144 when he heard a 'pop'. he thought it sounded like a flat tire, though his ride wasn't affected. after pulling over, checking the tires and finding them all intact he opened the bonnet to look at the motor.

adamın biri st. louis’in 144 no.’lu otobanında, işine yetişmek üzere arabasını sürmektedir. bir patlama sesi işitir. sesin, patlayan bir lastiğinden geldiğini düşünür. arabayı sürmede bir güçlüğü yoktur. arabayı yolun kenarına çeker; lastikleri kontrol eder. hiçbirinde patlama yoktur.
motor kaputunu açar...

before the bonnet was even all the way open he jumped back in shock and knocked his head on the partially opened bonnet, unable to believe what his eyes were seeing!
kaputu tümüyle açarken gördüğü şey karşısında dehşete kapılıp geri çekilirken, başını, henüz tam açılmamış kaputa çarpar.gördüğüne inanamaz...

nobody was going to believe this! you sure wouldn't have either! fortunately, a work mate with a camera recognised him along side the road and stopped to see if he could help..
buna, siz de inanmayacaksınız. bir şans eseri, arabasıyla oradan geçen bir işçi durumu görür. arabasında bir fotograf makinesi de vardır. arabasını durdurarak yardım edip edemeyeceğine bakar...

büyük hallerini görmek için tıkalyınız